fbpx

Sitoutuminen EsTTn sääntöihin ja ohjeisiin

Olen rekisteröinyt voimistelijan EsTT:n Internet sivuilla olevien ohjeiden mukaisesti Jäsentietoon ja kirjannut sinne kaikki pakolliset tiedot. Vakuuttan, että ilmoittamani tiedot ovat oikeelliset ja vastaan niistä. Vakuutan noudattavani seuran (EsTT) sääntöjä ja ohjeita. Vakuutan, että olen ymmärtänyt tehdessäni ilmoittautumisen ryhmään jäsentiedon kautta, sitoutunut maksamaan siihen liittyvän kausimaksun sekä jäsenmaksun (25 euroa). Olen ymmärtänyt, että maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimiston käsiteltäväksi. 

Olen ymmärtänyt, että voimistelija voi käydä kokeilemassa ryhmää kaksi kertaa ja voin perua ilmoittautumisen 24 tuntia ennen kolmatta harjoituskertaa Jäsentiedon kautta. Kokeilusta EsTT veloittaa 20 euron kokeilumaksun. Jos olen jo maksanut laskun, ilmoitan asiasta EsTT toimistolle (toimisto@espoontelinetaiturit.fi) ja kerron tilinumeroni, tilin omistajan nimen, sekä voimistelijan nimen maksun palautusta varten. 

Olen ymmärtänyt, että kauden kahden ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, 24 tuntia ennen kolmatta harjoituskertaa voin perua osallistumisen ryhmään, jolloin EsTT veloittaa 20 euron kokeilumaksun. Jos, en peru osallistumista ennen kolmatta kertaa olen sitoutunut maksamaan koko kauden maksun sekä jäsenmaksun.

Olen ymmärtänyt, että ryhmän peruminen tulee tehdä toimestani Jäsentiedossa. Sekä ymmärrän, että sähköposti, puhelu tai suullinen ilmoitus eivät ole päteviä. 

Olen ymmärtänyt tehdessäni ilmoittautumisen Jäsentiedon kautta syksyn ryhmään, että ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle. Jos, en halua jatkaa kevätkaudelle ryhmässä tulee minun tehdä peruutus Jäsentiedon kautta 24 tuntia ennen kevätkauden alkamista.

Olen ymmärtänyt, että jos voimistelija vaihtaa ryhmää kesken kauden tulee minun ilmoittaa asiasta välittömästä EsTT toimistolle (toimisto@espoontelinetaiturit.fi) laskutuksen korjaamisen vuoksi. Minun tulee myös perua ilmoittautuminen välittömästä vanhasta ryhmästä Jäsentiedon kautta. Jos, en ilmoita asiasta minulta peritään 15 euroa jokaisesta ryhmien päällekkäisistä harjoituskerroista.

Vahvistamalla ilmoittautumisen ryhmään vakuutan, että olen ymmärtänyt EsTT:n säännöt ja sitoudun noudattamaan niitä.