fbpx

Voimistelukoulu

×

Voimistelukoulu on iloista jumppaa lapsille. Tavoitteena on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu antaa erinomaiset taidot sekä voimistelun jatkamiselle, että muihin lajeihin. 5-7 -vuotiaiden ryhmästä on luontevaa siirtyä esikilparyhmään, jos se kiinnostaa. Valtaosa jatkaa puhdasta harrastamista ilman kilpailuja. Näistä Voimistelukouluryhmistä voi jatkaa eri voimistelulajien lajikohtaisiin ryhmiin tai vaikkapa Freegym tai Parkour-ryhmään.

Harjoituksen aikana taitoja harjoitetaan eri telineillä ja trampoliinilla leikinomaisin keinoin. Tunnit alkavat reippaalla alkuverryttelyllä. Tämän jälkeen tehdään liikkeitä telineillä ja temppuradoilla. Lopuksi tehdään taas loppuverryttely.

Tunteja järjestetään eri ikäryhmille 3v. alkaen. Tärkeintä on into osallistua ja kyky toimia ryhmässä ilman oman vanhemman läsnäoloa.

Ryhmät

3-5 -vuotiaiden Voimistelukoulu

5-7 -vuotiaiden Voimistelukoulu

7-9 -vuotiaiden Voimistelukoulu

Salit

EsTT on telinevoimisteluseura ja myös Voimistelukoulut pidetään hyvin varustelluissa saleissa, joissa on harjoitteisiin optimoidut ja lapsille sopivat telineet. Permannolla tehdään monenlaisia harjoitteita, sekä rakennetaan erilaisia ratoja. Nojapuut, rekki ja renkaat tulevat tutuiksi. Trampoliinilla opetellaan hyppimään turvallisesti.

Varusteet

Vaatetuksena t-paita ja shortsit tai jumppapuku sekä paljaat varpaat. Mukaan myös juomapullo.

Harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut ilmoitetaan kausitiedotteessa.

Vakuutus

Seuran kaikki harrastajat ovat vakuutettuja Pohjolan ryhmätapaturmavakuutuksella.

Säännöt

Yhteydenotot

EsTT päivystys

info@espoontelinetaiturit.fi
0102012300

Voimistelukoulun koordinaattori:

Anna Holopainen
(Amanda Heickell, äitiyslomalla)
+358 50 349 9566
lapset@espoontelinetaiturit.fi

Kausisuunnitelmat