fbpx

Kesäleirit

EsTT järjestää koululaisten liikunnallisia kesäleirejä viikoilla 23-25 (ma-pe, juhannusviikolla ma-to) eri saleillamme. Leirit on tarkoitettu 7-12 vuotiaille voimistelusta innostuneille. Aiempaa voimistelukokemusta ei tarvita. 

Leirejä järjestetään eri teemoilla: tarjolla on voimistelu-, parkour-, freegym-, trampoliini- ja TeamGym -leirejä, joiden lajiharjoitukset painottuvat teeman mukaan. Lajiharjoittelun lisäksi leireillä leikitään, ulkoillaan ja kokeillaan muita urheilulajeja. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua, jossa on tarkempi kuvaus leiripäivien ohjelmasta.

Leiripäivän ohjattu toiminta alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Leiriläiset voi tuoda ohjaajien valvontaan leirille klo 8.30 alkaen ja hakea viimeistään klo 16.30 mennessä. 

Päiväleirien hintaan kuuluu lämmin kotiruokalounas, välipala ja vakuutus. Mahdolliset allergiat tai muut erityishuomiota vaativat asiat kysytään erikseen leirien ilmoittautumislomakkeessa. Varustuksena on hyvä olla sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, juomapullo, päähine sekä aurinkorasva. Sisällä liikutaan ilman kenkiä paljain jaloin. Leireillä ulkoillaan myös kevyen sateen sattuessa, joten huomioittehan sen varustuksessa. 

Kesällä 2024 viiden päivän leirin hinta on 219 €. Juhannusviikon nelipäiväisen leirin hinta on 179 €. 

Tuulimäen kesäleirit

Kameleontenin kesäleirit

Suomenojan kesäleirit

Vitikan kesäleirit

Yhteystiedot

  • Kaikkina aikoina voitte lähettää viestin tai kysymyksen seuran yleiseen sähköpostiin: info@espoontelinetaiturit.fi
  • Tarkemmat kysymykset leireihin liittyen voitte lähettää sähköpostiin tytot@espoontelinetaiturit.fi
  • Leiripuhelimet palvelevat leiriläisten huoltajia leiripäivän aikana. Puhelinnumerot annetaan leirille ilmoittautuneille infokirjeen mukana ennen leirin alkua.

Matalan kynnyksen WAU kesäleirit

Matalankynnyksen WAU liikuntaleirillä järjestetään monipuolista liikuntaa, hauskojen leikkien ja pelien muodossa.

Liikumme koulun liikuntasalissa & koulun pihalla + lähiympäristössä. Ohjelma muodostuu pitkälti lasten omien toiveiden mukaan. Leireille otetaan mukaan max 25 lasta per leiri.

Lisätiedot WAU leireistä:
Marco Tammi
waukerhot@espoontelinetaiturit.fi
050-560 7584

Wau kesäleirit (Karamalmens skola)