fbpx

Kesäleirit 2023

EsTT järjestää koululaisten kesäleirejä kesällä viikoilla 23-25. Leirit on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille.  Lajiharjoitukset ovat leirin teeman mukaisesti voimistelua tai teemaleireillä TeamGym, Trampoliini ja parkour. 

Leirit ovat päiväleirejä, joiden hintaan kuuluu lounas, välipala ja vakuutus. Ulkona liikutaan myös kevyen sateen sattuessa. Mahdolliset allergiat tai muut erityishuomiota vaativat asiat kysytään ilmoittautumislomakkeella. Varustukseksi lapsille pyydetään tuomaan repussa sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, juomapullo, päähine, aurinkorasvaa. Sisällä liikutaan ilman kenkiä.

Viikon leiri on 199€ ja juhannusviikko 159€. 

Kilpaleiri

Kilpaleiri on tarkoitettu 6-9v EsTT kilpavoimistelijoille (TeamGym, Trampoliini, MTV, NTV).  Leiripäivään kuuluu yhdet oman lajin valmennusharjoitukset. Harjoitukset pyritään järjestämään aamupäivällä klo 9 alkaen ja lounaan jälkeen vietetään leiripäivää ulkoillen ja muiden aktiviteettin parissa.  Viikon leirin hinta on 159€ (leirimaksusta 199€ on vähennetty kausimaksussa maksettu kilpavalmennusosuus )

Tuulimäen kesäleirit

Mankkaan kesäleirit

Suomenojan kesäleirit

Vitikan kesäleirit

Yhteystiedot

  • kaikkina aikoina voitte lähettää viestin tai kysymyksen seuran yleiseen sähköpostiin: info@espoontelinetaiturit.fi
  • Leiripuhelimet palvelevat leiripäivän aikana. Puhelinnumerot julkaistaan ennen leirien alkua.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua. Lapset voi tuoda klo 8:30 alkaen ja hakea tulee viimeistään klo 16:30. 

Matalan kynnyksen WAU kesäleirit

Matalankynnyksen WAU liikuntaleirillä järjestetään monipuolista liikuntaa, hauskojen leikkien ja pelien muodossa.

Liikumme koulun liikuntasalissa & koulun pihalla + lähiympäristössä. Ohjelma muodostuu pitkälti lasten omien toiveiden mukaan. Leireille otetaan mukaan max 25 lasta per leiri.

Lisätiedot WAU leireistä:
Marco Tammi
waukerhot@espoontelinetaiturit.fi
050-560 7584

Wau kesäleirit (Karamalmens skola)