fbpx

Kesäleirit 2022

EsTT järjestää koululaisten kesäleirejä kesällä viikoilla 23-26. Leirit on tarkoitettu 7-12 vuotiaille lapsille.  Lajiharjoitukset ovat leirin teeman mukaisesti voimistelua tai teemaleireillä trampoliinia tai parkouria. Mankkaan voimisteluleirien lajipainotus on TeamGym.

Leirit ovat päiväleirejä, joiden hintaan kuuluu lounas, välipala ja vakuutus. Ulkona liikutaan myös kevyen sateen sattuessa. Mahdolliset allergiat tai muut erityishuomiota vaativat asiat kysytään ilmoittautumislomakkeella. Varustukseksi lapsille pyydetään tuomaan repussa sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, juomapullo, päähine, aurinkorasvaa. Sisällä liikutaan ilman kenkiä.

Kilpaleiri on tarkoitettu EsTT kilpavoimistelijoille (TeamGym, Trampoliini, MTV, NTV).  Leiripäivään kuuluu yhdet valmennusharjoitukset muun kesäleiritoiminnan ohella.

Yhteystiedot:

– kaikkina aikoina voitte lähettää viestin tai kysymyksen seuran yleiseen sähköpostiin: info@espoontelinetaiturit.fi
– Leiripuhelimet palvelevat leiripäivän aikana. Puhelinnumerot julkaistaan ennen leirien alkua.

Lapset voi tuoda klo 8:30 alkaen ja hakea tulee viimeistään klo 16:30. Leiriviikon hinta on 196€/viikko (5 pvä) ja 157 (4pvä). Kilpaleirin hinta on 157€/5 pvä, 123€/4pvä. Kilpaleirin hinnassa on huomioitu kausimaksuun sisältyvät harjoitukset.

Alla näet kaikki kesäleirit. Klikkaamalla leiriä pääset katsomaan tarkempaa sisältöä ja ilmoittautumaan leirille. 

Vitikan kesäleirit

Mankkaan kesäleirit

Suomenojan kesäleirit

Tuulimäen kesäleirit

WAU kesäleirit