fbpx

Harrastevoimistelun kausitiedoite

KAUDET

Harrasteryhmien syyskausi on 12.8.–8.12.2024. 
Harrasteryhmien kevätkausi on 6.1.–4.5.2025.

 
ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa nykyisille jäsenille maanantaina 6.5. ja uusille jäsenille maanantaina 13.5. Syksyllä aloittanut ryhmä jatkaa automaattisesti kevätkaudelle, joten syyskauden ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden. Täten tammikuussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. 

Ilmoittautuessasi sitoudut ryhmän maksuihin ja perumisiin liittyviin ehtoihimme, jotka löydät tästä kausitiedoitteesta. 

Täältä pääset tutustumaan myös usein kysyttyihin kysymyksiimme

 
MAKSUT JA RYHMÄPAIKAN PERUMINEN

Ryhmään ilmoittautuessa lähtee automaattisesti kausimaksu ja jäsenmaksu (1.8.2024–30.5.2025) sähköpostitse. Laskut löytää tarvittaessa myös myClubista voimistelijan tiedoista. Syys- ja kevätkausi laskutetaan erikseen. Laskutamme kevätkauden kausimaksut joulukuussa viikolla 51.

Harjoitusmaksun voi maksaa myös Paytrail-verkkomaksuna. Aikuisten harjoitusmaksuihin voi käyttää Smartumin tai Epassin virikeseteleitä. Jäsenmaksua tai lasten harjoitusmaksua ei voi maksaa etuseteleillä etuseteleiden ollessa henkilökohtaisia etuja. 

Veloitamme syyskauden kausimaksun täysimääräisenä kaikilta 6.10.2024 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen ilmoittautuneille kausimaksu on puolet koko syyskauden harjoitusmaksusta. Kevätkaudella veloitamme kausimaksun täysimääräisenä kaikilta 9.3.2025 mennessä aloittavilta, ja sen jälkeen ilmoittautuneille kausimaksu on puolet koko kevätkauden harjoitusmaksusta. 

Voimistelijalla on mahdollisuus kokeilla ryhmää kahdella ensimmäisellä peräkkäisellä harjoituskerralla ryhmään ilmoittautumisesta alkaen, ja peruuttaa paikkansa ryhmässä 48 tuntia ennen kolmatta peräkkäistä harjoituskertaa. Tällöin palautamme harjoitusmaksun sekä jäsenmaksun, mutta veloitamme 20 euron suuruisen kokeilu/varausmaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeilisi vain kerran. 

Paikan peruessa 48 tuntia ennen ensimmäistä harjoituskertaa ilmoittautumisesta, emme veloita kausi-, jäsen- tai kokeilumaksua. Paikan peruessa 48 tuntia ennen kuudetta harjoituskertaa, veloitamme vain puolen kauden maksun. Vastaava maksu veloitetaan myös ilmoittautumisen tapahtuessa kesken kauden, jolloin peruutus tehdään ennen kuudetta kertaa ilmoittautumisesta. 

Paikan voi peruuttaa joko myClub-järjestelmän kautta viestillä tai lähettämällä sähköpostin asiakaspalveluumme info(at)espoontelinetaiturit.fi. 

 
RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Jos voimistelija ei jatka syyskaudelta kevätkaudelle, tulee paikka ryhmästä perua. Nykyisten jäsenten ryhmäpaikkojen peruutukset kevätkaudelle on tehtävä viimeistään 15.12.2024 mennessä. Mikäli paikan peruminen tehdään 16.12.2024 jälkeen, veloitamme puolen kauden maksun. 

 
RYHMÄN LAKKAUTUS

Ryhmän osallistujamäärän jäädessä alle puoleen ryhmän koosta, voidaan ryhmä perua seuran toimesta, jolloin palautamme suoritetun maksun kokonaisuudessaan. Ryhmän lakkautustilanteissa olemme aina erikseen yhteydessä ryhmään ilmoittautuneisiin. 

 
POISSAOLOT

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle tai toimistolle, ellei niin ole erikseen pyydetty tekemään. Satunnaisia poissaoloja emme hyvitä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Pyrimme järjestämään kausien päätteeksi ylimääräisiä maksuttomia harjoituskertoja yksittäisten poissaolojen korvaamiseksi. Yli kaksi viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen lääkärintodistusta vastaan.  Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita emme korvaa.  

 
LOUKKAANTUMISET JA VAKUUTUSTURVA

Seuran kaikki harrastevoimistelijat ovat vakuutettuja OP Vakuutuksen ryhmätapaturmavakuutuksella. Onnettomuustapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon. Lisätietoa vakuutuksesta. 

Suoritamme maksun kokonaisen/osittaisen palautuksen joissain tilanteissa. Saadaksesi maksun palautuksen, pyydämme lähettämään asiakaspalveluumme sähköpostin, jossa viestin sisältöön on sisällytetty voimistelijan nimi, maksun palautuksen syy (liikuntakiellosta lääkärintodistuksen kopio) sekä oma tilinumero ja BIC koodi.

 
TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT TOIMINTAVUODEN 1.8.2024-31.7.2025 AIKANA
 
Syyskausi
 • ma 6.5. syyskauden ilmoittautuminen alkaa nykyisille jäsenille
 • ma 13.5. syyskauden ilmoittautuminen alkaa uusille jäsenille
 • ma 12.8. syyskausi alkaa
 • 14.–20.10. syysloma, ei harjoituksia
 • la 2.11. pyhäinpäivä, ei harjoituksia
 • pe 6.12. itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia
 • su 8.12. syyskausi päättyy
 • 9.–15.12. korvauskertoja
 • su 15.12. asti nykyisten jäsenten perumisaika kevätkaudelle
 • ma 16.12. kevätkauden ilmoittautuminen alkaa kaikille
Kevätkausi
 • ma 6.1. kevätkausi alkaa
 • 17.–23.2. hiihtoloma, ei harjoituksia
 • ma 24.2. kesäleirien ilmoittautuminen alkaa
 • 18.–21.4. pääsiäinen, ei harjoituksia
 • 30.4.–1.5. vappu, ei harjoituksia
 • su 4.5. kevätkausi päättyy
 • ma 5.5. syyskauden ilmoittautuminen alkaa nykyisille jäsenille
 • 5.–11.5. korvauskertoja
 • ma 12.5. syyskauden ilmoittautuminen alkaa uusille jäsenille
 
TAPAHTUMAT

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla. Huoltajien tulee tarkistaa, ja tarvittaessa päivittää omat sekä alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot myClubissa. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla, voidaan taataa edellytykset sujuvaan yhteydenpitoon kauden aikana! 

 
LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT LAJEITTAIN
 • Akrobatiavoimistelu
 • Freegym
 • NinjaGym
 • TeamGym
 • Telinevoimistelu
 • Trampoliinivoimistelu
 • Voimistelukoulu
Muut ryhmät:
 • Ponnarit (erityistä tukea tarvitsevat henkilöt)
 
AIKUISTEN RYHMÄT

Omatoimiharjoittelu, kehonhuolto ja kuntopiiri sisältyvät aikuisryhmässä voimistelevan kausimaksuun. Ilmoittauduthan myClubin kautta. Ilmoittautumisesta muodostuu automaattisesti lasku, joten olethan laskutuksen korjaamisen vuoksi yhteydessä asiakaspalveluun. 

Muille, kun ryhmiin ilmoittautuneille henkilöille on aikuisten omatoimiharjoittelua Tuulimäessä erillisellä maksulla. Ilmoittaudu mukaan myClubin kautta hakusanalla ”omatoimi”.

 
PERHEGYM

PerheGym-tunnit ovat ohjattuja harjoituksia 1-6-vuotiaille lapsille ja heidän omille aikuisilleen. Ilmoittautuessa ilmoitetaan vain osallistuvat lapset, ei aikuisia. Yhden perheen lapsia kohden voi olla mukana yksi tai useampi aikuinen. Aikuisia ei siis ilmoiteta ja eri harjoituskerroilla voi lapsella olla mukana eri aikuiset tarpeen mukaan. Sisaralennuksen saa pyytämällä sitä sähköpostitse osoitteesta info (at) espoontelinetaiturit.fi.

JÄSENMAKSU

35 euron suuruinen jäsenmaksu maksetaan vuosittain, ja se lisätään harjoitusmaksun laskulle.

 
SEUROJEN OHEISHARJOITTELU

Järjestämme mahdollisuuden seurojen oheisharjoittelulle. Oheisharjoitteluun liittyen olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme niin sovitaan tapauskohtaisesti valmennuksesta, harjoittelun kestosta ja hinnoittelusta. 

 
ALENNUS USEAMMASTA RYHMÄSTÄ

Toisesta, kolmannesta ja neljännestä voimistelijan ilmoitetusta harrasteryhmästä saa alennuksen. Alennuksen saa koko syys-/kevätkauden ajalta, kun on ilmoittautunut ohjattuun toimintaan (pl. PerheGym).

Harrasteryhmäksi katsotaan toiminta, jossa ei osallistuta liiton lisenssin alaisiin kilpailuihin tai tapahtumiin. Harrastetoiminnaksi katsotaan kuitenkin Lumo tapahtumiin osallistuminen, TeamGymin kilpaharraste- ja telinevoimistelun harrastekilpatoiminta.

Myönnämme alennuksen maksun palautuksena, joka suoritetaan syyskaudelta marraskuun aikana ja kevätkaudelta huhtikuussa. Alennusta voi pyytää lähettämällä sähköpostin toimistolle syyskaudelta 13.10. mennessä ja kevätkaudelta 16.3. mennessä. Sähköpostiin tulee sisällyttää voimistelijan nimi, tilinumero, tilinomistajan nimi sekä BIC koodi. 

 
HARRASTEVOIMISTELUN HINNASTO 2023-2024
     
16 viikkoa
 
Hinnasto
  
Lapset ja nuoret:
    
45 min/vko
 
192 €
  
60 min/vko
 
251 €
  
75 min/vko
 
275 €
  
90 min/vko
 
299 €
  
120 min/vko
 
336 €
  
150 min/vko
 
378 €
  
180 min/vko
 
414 €
  
210 min/vko
 
459 €
  
240 min/vko
 
490 €
  
Ponnarit 
 
213 €
  
PerheGym
 
138 €
  
Telinevoimistelun harrastekilparhmät:
    
180 min/vko
 
434 €
  
210 min/vko
 
479 €
  
240 min/vko
 
510 €
  
Aikuiset:
    
90 min/vko
 
336 €
  
120 min/vko
 
373 €
  
Aikuisten omatoimiharjoittelu
 
107 €
  
Aikuisten kehonhuolto ja kuntopiiri 60 min/vko
 
251 €
 
Alennus kahdesta ryhmästä:
    
45 min alennus
 
70 €
  
60 min alennus
 
93 €
  
90 min alennus
 
115 €
  
120 min alennus
 
130 €
  
 
PANDEMIA TAI MUISTA SYISTÄ JOHTUVAT RAJOITUKSET

Julkishallinnon antaessa määräyksiä toiminnan sulkemiseksi, rajoittamiseksi tai toimintaa muutoin merkittävästi koskien, pyrimme ensisijaisesti järjestämään korvaavaa salitoimintaa toimintavuoden 2024-2025 aikana 30.6.2025 saakka. Toissijaisesti suoritamme maksun palautuksen sulun ajalta, mikäli emme ole pystyneet järjestämään korvaavaa toimintaa. 

 
ASIAKASPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Puhelinpäivystys: 010 210 2300 (ma-pe klo 9-13)

Sähköposti: info(at)espoontelinetaiturit.fi