fbpx

Kausitiedote 2022-23


KAUDET

Harrasteryhmien syyskausi 15.8.- 11.12.2022 
Harrasteryhmien kevätkausi 9.1. – 7.5.2023
Säännöllisen harjoituskauden jälkeen on vielä syyskaudella joulunäytösharjoituksia ja mahdollisia korvauskertoja. Näistä tiedotetaan ryhmille erikseen lähempänä. 

Syksyllä aloittava ryhmä jatkaa kevätkaudelle ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden, joten vuoden 2023 alussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. Mikäli ei halua jatkaa syksyn jälkeen kevätkaudelle, voimistelijan paikka tulee poistaa kevään ryhmästä. Kevään ryhmästä ei voi jäädä pois vain jättämättä tulematta paikalle, vaan paikka pitää perua erikseen, kts ohjeet alla. 

Ilmoittautumalla ryhmään hyväksyt sääntömme ja ehtomme. Luethan ne hyvin ennen ilmoittautumista. Etusivulla on myös kerrottu miten toimia esimerkiksi ryhmän vaihdossa tai peruutuksissa. 

MAKSUT
Asiakas saa harjoitusmaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen  yhteydessä. Harjoitusmaksun voi maksaa myös Paytrail-verkkomaksuna.  Aikuisten harjoitusmaksuihin voi käyttää Smartum- tai ePassi-seteleitä. Jäsenmaksua tai lasten harjoitusmaksuja ei voi maksaa etuseteleillä. Eazybreak on liittynyt osaksi
Epassia 1.1.2023 alkaen. Eazybreak ei toimi maksuvälineenä, Epassi toimii.

Harjoitusmaksu peritään täysimääräisenä kaikilta 9.10.22 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. Kevätkauden täyden maksun päivämäärä on 14.3.2023 Sen jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. 

Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Maksamattomat harjoitusmaksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. 

Harjoitusmaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 25 EUR jäsenmaksu. Se maksetaan kerran vuoden 2022 tai vuoden 2023 aikana. 

KOKEILUMAKSU JA PAIKAN PERUMINEN

Voimistelijalla on mahdollisuus peruuttaa paikkansa ryhmässä ennen kolmatta harjoituskertaa, jolloin palautamme harjoitusmaksun ja jäsenmaksun sekä perimme 20 euron varausmaksun. Varausmaksu astuu voimaan, mikäli peruutus tehdään viimeistään 48h ennen kolmatta kertaa. Mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen ensimmäistä harjoituskertaa ei kausi-, jäsen- tai kokeilumaksua peritä.
Pidennetty kokeilujakso. Mikäli peruutus tehdään ennen kuudetta kertaa (viimeistään 48h ennen) peritään puolen kauden maksu. 

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä
kokeilemassa ryhmää sen kahdella ensimmäisellä peräkkäisellä harjoituskerralla
paikan vahvistumisesta lähtien. Kokeilusta veloitamme 20 euron
kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran.
Mikäli voimistelija jättää ensimmäisen tai toisen kerran väliin niin
sitä ei voi korvata myöhemmin vaan tällöin astuvat voimaan seuran
yleiset peruutusehdot.

Kokeilun jälkeen voimistelijan tulee perua paikka 48 h ennen kolmatta harjoituskertaa, jos hän ei jatka kyseisessä ryhmässä. Jos peruutus tapahtuu kolmannen kerran jälkeen mutta (viimeistään 48h ) ennen kuudetta kertaa, niin perimme puolen kauden maksun. Vastaava maksu peritään myös silloin, jos ilmoittautuminen tapahtuu kauden kesken ja peruutus tehdään ennen kuudetta kertaa ilmoittautumisesta.

Paikan peruutus on tehtävä joko myClub järjestelmässä tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@espoontelinetaiturit.fi

Ilmoitus ohjaajalle tai soitto ei riitä paikan perumiseksi! 

RYHMÄN VAIHTO KESKEN KAUDEN

Ryhmän vaihto on mahdollista kesken kauden, jos voimistelija saa
paikan varasijalta tai jos halutussa ryhmässä on tilaa.

Ensin varmistetaan paikka uudessa ryhmässä (jonopaikan vapautuminen tai ilmoittautuminen). Tämän jälkeen tulee voimistelijan tulee välittömästä perua vanha  ryhmä myClubin
kautta tai sähköpostilla (info(at)espoontelinetaiturit.fi). Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu
lasku, tulee voimistelijan olla välittömästi yhteydessä osoitteeseen
toimisto(at)espoontelinetaiturit.fi laskutuksen korjauksen vuoksi. 

Ryhmän vaihtamisesta ei mene ylimääräistä maksua ja mahdollisesti suoritetut maksut hyvitetään täysimääräisesti uuden ryhmän maksuissa tai palautetaan, jos uusi ryhmän on vanhaa huokeampi.

Jos ryhmää ei peruta sääntöjen mukaisesti veloitamme päällekkäisten
ryhmien harjoitus kerroista 15 euroa/tunti kunnes voimistelija peruu
ryhmän.

RYHMÄN LAKKAUTUS
Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle puoleen ryhmän koosta voidaan ryhmä perua ja maksu palautetaan. 

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat omissa lokeroissaan, ei vain lisätiedoissa. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana. 

PANDEMIA TAI MUISTA SYISTÄ JOHTUVAT RAJOITUKSET
Mikäli julkishallinto antaa määräyksiä toiminnan sulkemiseksi, rajoittamiseksi tai toimintaa muutoin merkittävästi koskien, toimitaan seuraavasti:
Ensisijaisesti seura pyrkii järjestämään korvaavaa salitoimintaa toimintavuoden 2022-2023 aikana 30.6.2023 saakka. Toissijaisesti suoritamme maksun palautuksen sulun ajalta, mikäli korvaavaa toimintaa ei ole pystytty järjestämään.

POISSAOLOT
Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus.  Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai koulun oman käytön takia. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle tai toimistolle, mikäli niin ei erikseen ole pyydetty tekemään.  

Seuran kaikki harrastajat ovat vakuutettuja OP Vakuutuksen ryhmätapaturmavakuutuksella. Onnettomuustapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon. Lisätietoa vakuutuksesta. 

MAKSUN PALAUTUS

Suoritamme maksun kokonaisen/osittaisen palautuksen joissain tilanteissa. Saadaksesi maksun palautuksen lähetä toimistoomme sähköposti (toimisto@espoontelinetaiturit.fi). Viestin sisällöksi: Voimistelijan nimi, palautuksen syy (liikuntakiellosta lääkärintodistuksen kopio) ja oma tilinumero sekä BIC koodi.

Tärkeät päivät toimintavuoden 1.8.2022-31.7.2023 aikana:

 • 9.5.2022 Ilmoittautuminen syyskaudelle aukeaa nykyisille jäsenille
 • 16.5. 2022 Ilmoittautuminen syyskaudelle aukeaa uusille jäsenille
 • Vko 33 syykausi alkaa
 • 17.10. –23.10.2022 Syyslomaviikko, ei harjoituksia
 • la 5.11. Pyhäinpäivä, ei harjoituksia
 • ma 28.11. Ilmoittautuminen kevääksi aukeaa vanhoille jäsenille
 • ti 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia
 • ke 7.12. Ilmoittautuminen kevääksi aukeaa uusille jäsenille
 • su 11.12. Syyskausi päättyy
 • vko 50 12-18.12.2022 Korvauskertoja

2023

 • ma 9.1.Harrasteryhmien kevätkausi alkaa
 • vko 8 20.-26.2. Hiihtoloma, ei harjoituksia
 • Ma 27.2. kesäleirien ilmoittautuminen aukeaa
 • 7-10.4. Pääsiäisloma, ei harjoituksia
 • su 30.4. Vappuaatto, ei harjoituksia
 • ma 1.5. Vappupäivä, ei harjoituksia
 • su 7.5. Harrasteryhmien kevätkausi päättyy
 • ma 8.5. Syyskauden ilmoittautuminen nykyisille jäsenille alkaa
 • ma 16.5. Syyskauden ilmoittautuminen uusille jäsenille alkaa
 • vko 19-20 Kevätkauden korvauskertoja

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla  www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla, niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana. 9