fbpx

Kausitiedote 2021-22

KAUDET 

Harrasteryhmien syyskausi 16.8.-12.12.2021. 

Harrasteryhmien kevätkausi 10.1. – 8.5.2022

Säännöllisen harjoituskauden jälkeen on vielä syyskaudella joulunäytösharjoituksia ja mahdollisia korvauskertoja. Näistä tiedotetaan ryhmille erikseen lähempänä. 

Syksyllä aloittava ryhmä jatkaa kevätkaudelle ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden, joten vuoden 2022 alussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. Mikäli ei halua jatkaa syksyn jälkeen kevätkaudelle, voimistelijan paikka tulee poistaa kevään ryhmästä. Kevään ryhmästä ei voi jäädä pois vain jättämättä tulematta paikalle, vaan paikka pitää perua erikseen, kts ohjeet alla. 

Ilmoittautumalla ryhmään hyväksyt sääntömme ja ehtomme. Luethan ne hyvin ennen ilmoittautumista. Etusivulla on myös kerrottu miten toimia esimerkiksi ryhmän vaihdossa tai peruutuksissa. 

MAKSUT 

Asiakas saa harjoitusmaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen yhteydessä.Harjoitusmaksun voi maksaa myös Paytrail-verkkomaksuna.  Aikuisten harjoitusmaksuihin voi käyttää Smartum- tai ePassi-seteleitä. Jäsenmaksua tai lasten harjoitusmaksuja ei voi maksaa etuseteleillä. 

Harjoitusmaksu peritään täysimääräisenä kaikilta 11.10.21 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. Kevätkauden täyden maksun päivämäärä on 14.3.2022 Sen jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. 

Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Maksamattomat harjoitusmaksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi. 

Harjoitusmaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 25 EUR jäsenmaksu. Se maksetaan kerran vuoden 2021 välisenä aikana. 

KOKEILUMAKSU JA PAIKAN PERUMINEN 

Voimistelijalla on mahdollisuus peruuttaa paikkansa ryhmässä ennen kolmatta harjoituskertaa, jolloin palautamme harjoitusmaksun ja perimme 20 euron varausmaksun. Mikäli peruutus 24 tuntia ennen ensimmäistä harjoituskertaa ei varausmaksua peritä. Pidennetty kokeilujakso. Mikäli peruutus tehdään ennen kuudetta kertaa (viimeistään 24h ennen) peritään puolen kauden maksu. Ylimääräisistä kokeilukerroista (esim kahdessa ryhmässä yhtä aikaa) perimme 15€ / harjoituskerta. (Lisäys 24.8.2021)

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä kokeilemassa ryhmää kaksi kertaa. Kokeilusta veloitamme 20 euron kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran. 

**********
Kevätkaudeksi 2022 astuu voimaan ao. tarkennettu teksti:

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä
kokeilemassa ryhmää sen kahdella ensimmäisellä harjoituskerralla
paikan vahvistumisesta lähtien. Kokeilusta veloitamme 20 euron
kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran.
Mikäli voimistelija jättää ensimmäisen tai toisen kerran väliin niin
sitä ei voi korvata myöhemmin vaan tällöin astuvat voimaan seuran
yleiset peruutusehdot.

******************

Kokeilun jälkeen voimistelijan tulee perua paikka 24 h ennen kolmatta kertaa harjoitus kertaa, jos hän ei siinä jatka. Kolmannen harjoitus kerran jälkeen voimistelija on sitoutunut maksamaan koko kauden harjoitusmaksun. 

Jos peruutus tapahtuu kolmannen kerran jälkeen mutta ennen kuudetta kertaa, niin perimme puolen kauden maksun. Vastaava maksu peritään myös silloin, jos ilmoittautuminen tapahtuu kauden kesken ja peruutus tehdään ennen kuudetta kertaa ilmoittautumisesta.

Paikan peruutus on tehtävä joko myClub järjestelmässä tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@espoontelinetaiturit.fi

Ilmoitus ohjaajalle ei riitä paikan perumiseksi! 

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle puoleen ryhmän koosta voidaan ryhmä perua ja maksu palautetaan. 

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat omissa lokeroissaan, ei vain lisätiedoissa. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana. 

PANDEMIA TAI MUISTA SYISTÄ JOHTUVAT RAJOITUKSET

Mikäli julkishallinto antaa määräyksiä toiminnan sulkemiseksi, rajoittamiseksi tai toimintaa muutoin merkittävästi koskien, toimitaan seuraavasti:

Ensisijaisesti seura pyrkii järjestämään korvaavaa salitoimintaa toimintavuoden 2021-2022 aikana 30.6.2022 saakka. Toissijaisesti suoritamme maksun palautuksen sulun ajalta, mikäli korvaavaa toimintaa ei ole pystytty järjestämään.

POISSAOLOT 

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus.  Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai koulun oman käytön takia. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle tai toimistolle, mikäli niin ei erikseen ole pyydetty tekemään.  

Seuran kaikki harrastajat ovat vakuutettuja OP Vakuutuksen ryhmätapaturmavakuutuksella. Onnettomuustapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon. Lisätietoa vakuutuksesta. 

MAKSUN PALAUTUS

Suoritamme maksun kokonaisen/osittaisen palautuksen joissain tilanteissa. Saadaksesi maksun palautuksen lähetä toimistoomme sähköposti (toimisto@espoontelinetaiturit.fi). Viestin sisällöksi: Voimistelijan nimi, palautuksen syy (liikuntakiellosta lääkärintodistuksen kopio) ja oma tilinumero sekä BIC koodi.

Tärkeät päivät toimintavuoden 1.8.2021-31.7.2022 aikana:

 • Vko 33 syykausi alkaa
 • 18-24.10. Syyslomaviikko, ei harjoituksia
 • la 6.11. Pyhäinpäivä, ei harjoituksia
 • ma 29.11. Ilmoittautuminen kevääksi aukeaa vanhoille jäsenille
 • ma 6.12. Itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia
 • ti 7.12. Ilmoittautuminen kevääksi aukeaa uusille jäsenille
 • su 12.12. Syyskausi päättyy
 • vko 50 13-19.12.2021 Korvauskertoja

2022

 • ma 10.1.2022 Harrasteryhmien kevätkausi alkaa
 • vko 8 21.-27.2. Hiihtoloma, ei harjoituksia
 • 15-18.4. Pääsiäisloma, ei harjoituksia
 • la 30.4. Vappuaatto, ei harjoituksia
 • su 1.5. Vappupäivä, ei harjoituksia
 • ma 9.5. Syyskauden ilmoittautuminen nykyisille jäsenille alkaa
 • to 26.5. Helatorstai, ei harjoituksia 
 • su 8.5. Harrasteryhmien kevätkausi päättyy
 • ma 16.5. Syyskauden ilmoittautuminen uusille jäsenille alkaa
 • vko 19-20 Kevätkauden korvauskertoja
 • su 29.5. PerheGym viimeiset harjoitukset
 • ma 30.5. Aikuisten ryhmien viimeiset harjoitukset

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla  www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla, niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.