fbpx

Kausimaksut 2019-2020

Harjoitusmaksut syyskaudella 2019 – kevätkaudella 2020

Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen voimistelija tulee maksaa seuran jäsenmaksu 25 EUR. Jäsenmaksuun sisältyvät mm. seuraavat tapahtumat:
– isänpäiväjumppa (ilmoittautuneille)
– äitienpäiväjumppa (ilmoittautuneille)
– merkkisuoritustapahtumat
– Perhevoimistelun ja Voimistelukoulun ryhmien harrastetapahtumat
– poikien harrasteryhmien tapahtumat, esim. parkoursessarit ja telinevoimistelun harrastekisat

Kausimaksu kattaa kauden (15-17 harjoitusviikkoa, vuodesta riippuen) toiminnan. Ilmoittautumisjärjestelmässä oleva hinta on määräävä mikäli ao listan hinta on eri.

Tuulimäen telinesalin ja Mankaan voimistelusalin ryhmät

PERHEVOIMISTELU

Ohjattu Perhevoimistelu (perheille; 1-6v.) 195,00
sis. aikuiset ja yhden lapsen. Sisarukset maksavat vain jäsenmaksun kukin.

Omatoiminen Perhevoimistelu (perheille; 1-6v.) 125,00
sis. aikuiset ja yhden lapsen. Sisarukset maksavat vain jäsenmaksun kukin.

VOIMISTELUKOULURYHMÄT

45min/vko 165,00
60min/vko 220,00
90min/vko 265,00

TYTTÖJEN JA POIKIEN TELINEVOIMISTELU-
PARKOUR-, TEAMGYM-, FREEGYM-, TRIKKAUS-, TRAMPOLIINI- JA AKROBATIARYHMÄT

45min/vko 195,00
60min/vko 220,00
90min/vko 265,00 (ryhmät, joiden yhden harjoituskerran kesto on 90min)
120min/vko 295,00 (ryhmät, joiden yhden harjoituskerran kesto on 120min)

TEHO-RYHMÄT

Tehokasta treeniä 2krt viikossa, sama ryhmä, sama ohjaaja.

45 á 2krt/vko 245,00
60min á 2krt/vko 295,00
90min á 2krt/vko 390,00
120min á 2krt/vko 460,00

AIKUISTEN TELINEVOIMISTELU JA TRAMPOLIINIVOIMISTELU

Aikuiset 90min/vko 265,00
Aikuiset 2h/vko 330,00
Aamutreenit 60min/vko 170,00
Aikuisten omatoiminen harjoittelu Tuulimäessä sisältyy kausimaksuun.
ALENNUS USEAMMASTA RYHMÄSTÄ

Toisesta, kolmannesta ja neljännestä harrasteryhmästä, johon voimistelija on ilmoitettu, saa alennuksen seuraavasti:

  • Alennus on suuruudeltaan 60€/45min ryhmä, 80€/60 min ryhmä ja 100€/90 min ryhmä
  • Alennuksen saa koko kauden (syys- tai kevätkausi) ilmoittautumisesta
  • Alennus myönnetään anomusta vastaan ryhmistä, joiden maksu on suoritettu.
  • Alennus maksetaan tilille
  • Alennushakemuksia otetaan vastaan 1.10.2019 alkaen. Kevätkaudella 10.2. alkaen. Alennusmaksu kevätkauden ryhmistä tilitetään huhtikuun 2020 aikana.
  • Alennushakemus lähetetään: toimisto@espoontelinetaiturit.fi. Liitä mukaan: Voimistelijan nimi, ryhmät, huoltajan nimi, tilinumero ja kotiosoite.

Aikuisten omatoiminen harjoittelu Tuulimäessä (syyskausi 19.8-31.12.18) (kevätkausi 2.1.-31.5.20) Aikuisryhmän ulkopuolinen jäsen 95,00€. Aikuisten harjoitusmaksun voi maksaa ePassilla tai Smartum-seteleillä.

MUUT RYHMÄT

Ponnarit (erityistä tukea tarvitsevat lapset) 195,00€

Harjoitus- ja kokeilumaksu

Lasku toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse ja maksamattomat harjoitus- ja muut maksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi.

Harjoitusmaksu peritään täysimääräisenä kaikilta syyskaudella 13.10.19 ja kevätkaudella 15.3.2020 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen aloittavat maksavat puolet harjoitusmaksusta. Harjoitusmaksu palautetaan, mikäli ilmoittautuminen perutaan 24 h ennen kolmatta harjoituskertaa (kokeilu- ja varausmaksu vähennettynä).

Sisaralennusta ei ole.

Jäsenmaksu 25 euroa peritään kaikilta voimistelijoilta jäsenkauden aikana. Jäsenmaksu on sama, vaikka voimistelija osallistuu vain syksy tai kevät kaudelle.

Kokeilu- ja varausmaksu 20 euroa (sisältää 1-2 kokeilukertaa) peritään kaikilta ilmoittautuneilta. Kausimaksu sisältää tämän osuuden. Kokeilu- ja varausmaksu palautetaan, kun voimistelija/huoltaja peruuttaa Jäsenrekisterin kautta ilmoittautumisensa viimeistään 24h ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Kokeilu- ja varausmaksu peritään myös siinä tapauksessa, jos harjoituksissa ei ole käyty kertaakaan (’no-show’).

Ryhmän vaihto ks. kohta ryhmän vaihto kesken kauden

Paikan peruminen ja varausmaksu

 Kausitiedotteesta löydät tarkempia tietoja.

Voimistelijalla on mahdollisuus peruuttaa paikkansa ryhmässä 24 h ennen kolmatta harjoituskertaa, jolloin palautamme harjoitusmaksun ja perimme 20 euron varausmaksun.

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä kokeilemassa ryhmää kaksi kertaa. Kokeilusta veloitamme 20 euron kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran.

Veloitukset alkavat siitä hetkestä, kun voimistelija saa paikan ryhmässä eli ko. viikon ensimmäisestä harjoituskerrasta.

Kokeilun jälkeen voimistelijan tulee perua paikka 24 h ennen kolmatta kertaa harjoitus kertaa, jos hän ei siinä jatka. Kolmannen harjoitus kerran jälkeen voimistelija on sitoutunut maksamaan koko kauden harjoitusmaksun.

Paikan peruutus on tehtävä jäsenrekisterissä poistamalla voimistelija ryhmästä Osallistumiset välilehdeltä ryhmän nimen edessä olevasta roskakori- kuvakkeesta. Tunneilta poisjäänti, ilmoitus ohjaajalle tai sähköpostiviesti eivät riitä paikan perumiseksi.

Ryhmän vaihto kesken kauden

Ryhmän vaihto on mahdollista kesken kauden, jos voimistelija saa paikan varasijalta tai jos halutussa ryhmässä on tilaa.

Voimistelijan tulee paikan saatuaan välittömästä perua jäsentiedosta ryhmä, johon hän ei enää osallistu. Koska uuden paikan vastaanottamisesta muodostuu lasku, tulee voimistelijan olla välittömästi yhteydessä osoitteeseen toimisto(at)espoontelinetaiturit.fi laskutuksen korjauksen vuoksi.

Jos ryhmää ei peruta sääntöjen mukaisesti veloitamme päällekkäisien ryhmien harjoituskerroista 15 euroa/kpl kunnes voimistelija peruu ryhmän jäsentiedosta.

Laskutus

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku on mahdollista maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrail maksuna. Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Kaikki maksamattomat laskut toimitetaan perintätoimiston käsiteltäväksi.

1.1.2019 alkaen postilla lähetettäviin muistutuslaskuihin lisätään maksumuistutuslisä 5 euroa.

Jos ilmoittautuminen perutaan, tulee maksun palautusta varten lähettää sähköpostiviesti otsikolla ‘palautus/lapsen nimi’ osoitteeseen toimisto(at)espoontelinetaiturit.fi. Viestiin tiedoksi tilinumero ja ryhmä, josta paikka perutaan. Kolmannen harjoituskerran jälkeen harjoituskauden aikana lopettaville maksua ei palauteta

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle puoleen ryhmän koosta voidaan ryhmä perua ja maksu palautetaan. Seura on yhteydessä ryhmän voimistelijoihin sähköpostilla, jos näin tapahtuu.

Kaikki laskut ja niiden tiedot näkyvät voimistelijan tiedoissa Jäsentiedossa Laskut – välilehdeltä.

TEKEMÄLLÄ ILMOITTAUTUMISEN SITOUDUN NOUDATTAMAAN ESTT:N OHJEITA, MAKSUSITOUMUKSIA JA SÄÄNTÖJÄ.