fbpx

Kameleonten

Leppävaaran urheilupuistossa sijaitseva Kameleonten-halli valmistui kesällä 2023. EsTT:n toimii hallin 1800 neliömetrin suuruisessa voimistelusalissa, jossa erinomaiset harjoittelumahdollisuudet TeamGymin, trampoliinivoimistelun ja muiden voimistelulajien harjoitteluun.

Kameleonten voimistelusali

Salissa harjoittelevat kaikki EsTT:n TeamGymin ja trampoliinivoimistelun kilpa- ja harrasteryhmät. Lisäksi tarjolla on PerheGymin, voimistelukoulun, NinjaGymin, telinevoimistelun, parkourin ja freegymin harrasteryhmiä.

PerheGymeihin voi tulla jo 1-vuotiaasta lähtien oman aikuisen kanssa. Voimistelukouluissa (3-5 v., 5-7 v. ja 7-9 v.) harjoitellaan eri voimistelulajien perustaitoja ja NinjaGymeissä (5-7 v. ja 7-9 v.) pääsee oppimaan myös parkouriin tarvittavia taitoja. Telinevoimistelua, TeamGymiä ja trampoliinivoimistelua on tarjolla 7-vuotiaasta lähtien aina aikuiseksi saakka. Parkour- ja freegym-ryhmiä on tarjolla 7-9-vuotiaille 10-13-vuotiaille ja yli 13-vuotiaille.

Ilmoittaudu harrasteryhmiin täällä.

Arkipäivisin sali on varattu klo 9-13 Leiki ja Liiku -toiminnalle. Lisäksi päiväkodit ja koulutus voivat varata Lysiloikka-liikuntamaistiaisia ja KULPS-tunteja.

Tutustu Kameleonten-hallin muihin palveluihin täällä.