fbpx

Harrastetoiminta

Miksi valita EsTT voimisteluharrastus?

Osaaminen ja ammattitaito 

Seura on Voimisteluliiton Huippuseura Lasten ja nuorten liikunnassa sekä Huippu-urheilussa.  Urheilu- ja muu osaamisemme on kansainvälistä tasoa ja kouluttaudumme jatkuvasti.  Kaikki ohjaajat käyvät vähintään Voimisteluliiton Voimistelukoulu-koulutuksen ja useilla on pidemmälle meneviä opintoja ja omaa voimistelutaustaa. 

Harjoitustilat 

Käytössämme ovat huippuolosuhteet, toimimme viidellä salilla neljässä osoitteessa. Telinevoimistelu, Trampoliinivoimistelu, Parkour ja muut lajimme loistavat erikoisolosuhteissa harrastettuina. 

Harrastajan polku 

Alle kouluikäisenä tai vanhempanakin aloitettu harrastus voi jatkua oman taitotason ja intohimon mukaisesti aikuiseksi tai vaikka senioriksi asti. Harrastajistamme valtaosa liikkuu omaksi ilokseen. Kilpaileminen tai kilparyhmään siirtyminen on täysin omaehtoista. Lajia ja tasoa voi vaihtaa oman kiinnostuksen mukaan erittäin vaivattomasti. 

Mitä jos haluan enemmän? 

Suurin osa liikkuu kerran viikossa. Lisätunteja voi valita omasta lajista siirtymällä edistyneempään ryhmään tai valitsemalla toisen viikkokerran. Sen voi toki valita myös toisesta lajista, esimerkiksi telinevoimistelu + trampoliini on suosittu yhdistelmä. 

Vielä pidemmälle haluavat voivat valita Esiintyvän ryhmän tai lajin kilparyhmän. Kilparyhmiin haluavien tulee keskustella siirtymisestä lajivastaavan kanssa.