fbpx

EsTT:n esikilparyhmien katselmus 3.8. Espoon Leppävaarassa – ilmoittaudu täältä!

Houkutteleeko kilpavoimisteluun tutustuminen?

Mikäli vastauksesi on kyllä, ei mahdollisuus ainakaan enää tästä parane! Suomen menestyksekkäimpiin voimisteluseuroihin kuuluva Espoon Telinetaiturit on nimittäin pian perustamassa eri voimistelulajeihin uusia esikilparyhmiä, joihin pääset kerralla tutustumaan seuran johdolla järjestettävässä katselmustapahtumassa.

Esikilparyhmät toimivat ponnahduslautana kilpavoimistelun kiehtovaan maailmaan. Uudet ryhmät perustetaan elokuussa ja niihin on mahdollista päästä mukaan katselmuksen kautta. Tilaisuus järjestetään 3.8.2022 Leppävaarassa Vitikan salissa (Vitikka 4B, Espoo).

Katselmus on perheille suunnattu tapahtuma, jossa seuran ammattivalmentajat etsivät liikunnallisesti aktiivisia ja motivoituneita lapsia osaksi uusia esikilparyhmiä. Katselmuksessa lapset pääsevät kiertämään temppurataa valmentajien johdolla. Vanhemmat voivat puolestaan tutustua eri voimistelulajeihin tarkemmin niille varatuilla esittelypisteillä. Paikalla on myös jokaisen lajin urheilijoita, jotka keskustelevat mielellään kokemuksistaan. 

Tapahtumassa ovat esillä kaikki seuran kilpalajit (telinevoimistelu, akrobatiavoimistelu, trampoliinivoimistelu ja TeamGym). Tällä kertaa uusia ja innokkaita kilpavoimistelijanalkuja etsitään seuraavista ikäluokista:

  • Akrobatiavoimistelu v. 2013-16 (harjoitukset Tuulimäki / Suomenoja)
  • Naisten Telinevoimistelu v. 2016-17 (Vitikka)
  • Miesten Telinevoimistelu v. 2016-17 (Vitikka)
  • TeamGym v. 2015-17 (Mankkaa)
  • Trampoliinivoimistelu v. 2013-16 (Mankkaa)

Esikilparyhmiin voi tulla mukaan myös ilman voimistelutaustaa. Voimistelukouluun tai
muuhun harrasteryhmään osallistuminen antaa toki hyvän pohjan, mutta ei ole
edellytys. Tärkeintä on into harjoitella – mestariksi tullaan hyvillä perustaidoilla ja
taidokkailla tempuilla.

Näin ilmoittaudut mukaan katselmukseen

Katselmus on ilmainen tapahtuma, eikä sido mihinkään. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta. Paikkoja katselmukseen on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Katselmukseen ilmoittaudutaan syntymävuoden mukaisesti. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä:

Tilaisuuden kulku

Sisäänkäynti on Vitikka 4B (kiinteistön vasen puoli, takana on hyvin maksutonta parkkitilaa). Sisääntullessa lapsen paitaan kiinnitetään nimitarra. Vanhemmat tuovat lapsen yläkertaan, josta valmentajat saattavat heidät alakertaan. Vanhemmat jäävät yläparvelle.

Kokeiluradan aikana ja sen  jälkeen on mahdollisuus tutustua kaikkiin lajeihin ja keskustella  valmentajien kanssa.

Kokeiluradan jälkeen tuovat valmentajat lapset yläkertaan. Pihan kautta pääsee sivurakennukseen, jossa on tarjolla mehua ja makeaa.

Esikilparyhmien kokoonpanosta tiedotetaan vanhempia viimeistään perjantaina 12.8.

Lisätietoa esikilparyhmistä:

Esikilparyhmät 2022-23

Lue lisää katselmuksesta jäsenkirjeestä:

Jäsenkirje

Lue lisää seuran lajeista:

Lajit