fbpx

Haetaan Akrobatiavoimistelun valmentajaa

AKROBATIAVOIMISTELUN VALMENTAJA / ACROBATIC GYMNASTICS COACH (In English below)

Espoon Telinetaiturit on espoolainen voimistelun suurseura, jossa voimistelee noin 3000 lasta, nuorta ja aikuista. Kilpalajeinamme ovat naisten ja miesten telinevoimistelu, trampoliinivoimistelu, TeamGym ja akrobatiavoimistelu. Harrasteryhmiä järjestämme kaikissa kilpalajeissamme sekä muissa lajeissa kuten parkour, trikkaus ja FreeGym. Pienimmille tarjoamme perhevoimistelua ohjattuna ja omatoimisesti.

Toimimme Espoon sisällä neljässä eri toimipisteessä; Tapiola, Mankkaa, Vitikka ja Suomenoja. Akrobatiavoimistelun ryhmiä EsTT:ssä on ollut vuodesta 2012 lähtien, ja kilpatoimintaa vuodesta 2013. Toiminta on kasvanut joka vuosi ja tällä hetkellä kilparyhmiä on seitsemän.

Etsimme innostunutta ja oma-aloitteista voimisteluvalmentajaa akrobatiavoimistelun kilparyhmiin. Odotamme hakijalta:

TARJOAMME

Jos kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 15.3. mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)espoontelinetaiturit.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2022.

Lisätietoja tehtävästä: toiminnanjohtaja(at)espoontelinetaiturit.fi  / Olli-Pekka Lintula

Tutustu meihin myös:

Instagram: @espoontelinetaiturit @esttacro

Facebook: Espoon Telinetaiturit ry

In English

Espoon Telinetaiturit is a gymnastics club of circa 3000 members from Espoo. Our competitive athletes compete in men’s and women’s artistic gymnastics, trampoline gymnastics, TeamGym and acrobatic gymnastics. We organize hobby-groups in all of our disciplines and also in parkour, tricking and FreeGym for example. For the little ones’ we offer organized and unorganized family gymnastics lessons.

We are based in four locations inside Espoo; Tapiola, Mankkaa, Vitikka and Suomenoja. Acrobatic gymnastics has been a part of our discipline selection since 2012. Competitive groups kicked off in 2013 and have been growing ever since. Now we have seven competitive groups.

We are looking for an enthusiastic and initiative gymnastics coach for our acrobatic gymnastics competitive groups.

We expect:

WE OFFER

If we got your interest, send us an application including your pay proposal and resume latest 15.3. via email toiminnanjohtaja(at)espoontelinetaiturit.fi.

The job starts as agreed, August 2022 the latest.

Additional information about the job description:

toiminnanjohtaja(at)espoontelinetaiturit.fi / Olli-Pekka Lintula

Get to know us:

Instagram: @espoontelinetaiturit @esttacro

Facebook: Espoon Telinetaiturit ry