fbpx

Koronatiedote 27.12.2021

Koronatiedote 27.12.2021

Hyvä EsTT jäsen ja huoltaja,
Etelä-Suomen AVI on antanut 23.12.2021 määräyksiä koskien mm. liikuntatilojen käyttöä 28.12.2021 – 10.1.2022. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928572

Vuonna 2004 ja sen jälkeen syntyneet voimistelijat
Lasten ja nuorten harraste- ja kilpaharjoittelu jatkuu suunnitellusti.
Harrasteryhmien kausi alkaa 10.1.2022, kuten aiemmin on tiedotettu.

Aikuisten harrasteryhmät sekä PerheGym
Aikuisryhmien toiminta alkaa, kun se on julkishallinnon määräysten mukaisesti sallittua – tämän hetkisten tietojen perusteella kausi alkaa 11.1. Kausi toteutetaan aiotun mittaisena, alun viivästyessä jatketaan kautta toukokuun 8 pvä jälkeen. Ainakin maantain aikuisten ryhmien kausi jatkuu 9.5. saakka.

Aikuisten telinevoimistelun omatoimiharjoittelu on tauolla 28.12. – 10.1.

Vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet kilpavoimistelijat
Ammattiurheilu on sallittua 28.12. – 10.1. Seura ja valmentajisto tarkistavat liitolta määräysten tulkinnat ja kohdistukset. Voimistelijoita tiedotetaan ennen aiottuja joulutauon jälkeisiä ensimmäisiä harjoituksia. Huom: oletusarvoisesti harjoittelu on kiellettyä ja vain seuran luvalla saa osallistua saliharjoitteluun. Tämä kielto koskee myös niitä henkilökuntaan kuuluvia voimistelijoita, jotka ovat oikeutettuja omatoimiseen harjoitteluun saleille.

Koronatakuu harrastevoimistelijoille
Julkishallinnon määräysten vuoksi perutut harjoitukset korvataan täysimääräisesti viimeistään kesällä 2022. Muussa tapauksessa palautamme maksut peruuntuneiden harjoitusten osalta.

Koronatakuu kilpavoimistelijoille
Julkishallinnon määräysten vuoksi perutut harjoitukset korvataan täysimääräisesti viimeistään kesällä 2022. Mikäli kaikkia harjoituksia ei voida toteuttaa sovitetaan kausimaksu toteutuneen (tarjotun) keskimääräisen viikkotuntimäärän mukaiseksi.

Toivottavasti nämä julkishallinnon määräykset poistuvat tammikuun 10:s päivä ja pääsemme takaisin normaaliin toimintaan.

Dear EsTT member and guardian,
new Covid-19 regulations have been given by public authorities (Finnish https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928572). There regulations dictate that restrictions apply during 281.12.2021 – 10.1.2022.

Implications to EsTT operations are as follows:

Children and youth born in 2004 or later
Training takes place as planned and previously communicated. Recreational gymnastics season starts on January 10 as planned.

*Adult training groups including family gymnastics (PerheGym) *
Training starts when it is allowed – January 11 is the start date under current instructions. Spring season end date will be changed if necessary in order to provide all planned training sessions. All Monday groups will practise on May 9 in all cases.
Adult free training sessions (Omatoimi) (in Tuulimäki and Vitikka) will be on hold during 28.12. – 10.1.

Competition gymnasts born 2003 or earlier
Training of professional athletes is possible during 28.12. – 10.1. The club and coaches will check federation interpretation of the orders. Athletes will be informed before training starts. Note: Training is only possible with permission. No training is the default mode. This order applies also to those gymnasts that belong to staff and would otherwise be allowed to train on their own.

Covid guarantee for recreational gymnasts
In case training is not possible due to orders given by public authorities the following principles will be applied. Replacement training sessions will be offered for all cancelled training sessions. In case this is not possible season fee will be refunded for the missed ones.

Covid guarantee for competitive gymnasts
In case training is not possible due to orders given by public authorities the following principles will be applied. Replacement training sessions will be offered for all cancelled training sessions. In case this is not possible season fee will be adjusted to match average weekly training hours.

Let’s hope that this shut down period lasts only till January 10 and we can start normal operations right there after.