fbpx

0-6 v. liikuntapolku

Alle kouluikäiset lapset

Alle kouluikäiset voivat mennä Perhevoimisteluun, jota suositellaan koko perheen liikunnaksi sekä niille lapsille, jotka vielä kaipaavat läheisen läsnäoloa. 

Trampoliinista kiinnostuneet voivat mennä Trampoliinikouluun. Se on alle kouluikäisten turvallinen uuden harrastuksen aloitus.

Voimistelukoulumme on jaettu ikäryhmittäin 3-5v, 5-7v ja 7-9v.  Harjoituksissa opetellaan kaikkia voimistelun ja liikunnan perustaitoja  ja ne antavat hyvä pohjan ponnistaa haluamaansa lajiin. 

Telinevoimistelun esikilparyhmiin siirrytään ennen koulun aloittamista. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä lajin yhteyshenkilöön. Voimistelukouluun osallistuminen ei ole välttämätön edellytys. 

Ninjagymissa opit hienoa temppuja ja taitoja turvallisten liikekehittelyjen kautta ja kuin huomaamattasi loppukaudesta olet oppinut uusia taitoja. 

Liikunnallinen elämäntapa

Seuraharjoittelun ohella on suositeltavaa ja tärkeää liikkua päivittäin monipuolisesti. Perheen kanssa tehtävät retket, lasten keskinäiset leikit ja omatoimiset leikit kehittävät taitoja sekä fysiikkaa ja innostavat terveellisten elämäntapojen pariin.