Seuran esittely

Espoon Telinetaiturit ry (EsTT) on espoolainen voimistelulajien erikoisseura. Seura on perustettu vuonna 1978, joten jo kohta 40 vuoden ajan olemme antaneet mahdollisuuksia nauttia voimistelun riemusta ja kasvaneet samalla isoksi seuraksi. Toiminnassamme on tätä nykyä mukana vuosittain noin 2300 lasta, nuorta ja aikuista.

EsTT:n tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja aikuisten voimisteluharrastusta alueellaan, kasvattaa kilpavoimistelijoita sekä järjestää muuta voimisteluun liittyvää toimintaa. Seura tarjoaa harrastus- ja kilpailumahdollisuuksia naisten ja miesten telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa, TeamGymissä (ent. näytösvoimistelu) ja akrobatiavoimistelussa.

EsTT:ssa on myös Ponnari-toimintaa kehityksessä viivästyneille lapsille ja nuorille, temppujumppaa iltapäivisin alle kouluikäisille, perhe- ja vauvajumppaa perheen pienimmille ja leirejä koululaisille. Seuran toiminnan päätehtävä on lasten ja nuorten voimisteluliikunnan tarjoaminen ja kehittäminen Espoon alueella.

Harrastus- ja kilpavoimistelutoiminnan ohella EsTT järjestää jäsenilleen koulutusta, leirejä, tapahtumia, retkiä ja näytöksiä. Toimintamme on keskittynyt Tapiolassa sijaitsevaan Tuulimäen väestönsuojaan ja Vesiputoustalolla olleeseen voimistelusaliin.

Nyt EsTT avaa syyskuussa 2015 uuden, upean voimistelusalin Mankkaalle, osoitteeseen Sinikalliontie 1. Uuden salin avulla luodaan yhä paremmat ja monipuolisemmat harjoitteluolosuhteet entistä useammalle voimistelijalle. Uudessa salissa tulee harjoittelemaan monen lajin urheilijoita: ryhmiä on Team Gymistä, trampoliinivoimistelusta, telinevoimistelusta, volttikoulusta ja parkourista.

Temppujumpat ja perheliikuntaryhmät saavat hienot liikkumisolosuhteet uudessa salissamme. Mankkaan sali on monipuolinen tila, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Järjestämme siellä liikunnallisia synttäreitä ja koko perheen jumpparalleja.

EsTT:n voimistelutarjontaa on myös viikoittain Jalavapuiston, Rastaalan ja Laurinlahden kouluilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme nauttimaan voimistelusta ja liikkumisen riemusta!


EsTT in brief

EsTT i korthet