fbpx

Voimistelukoulu

Voimistelukoulu on iloista jumppaa sekä pojille että tytöille. Tavoitteena on kehittää lasten liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. 5-7 vuotiaiden ryhmästä on luontevaa siirtyä esikilparyhmään, jos se kiinnostaa. Valtaosa jatkaa puhdasta harrastamista ilman kilpailuja. Näistä Voimistelukouluryhmistä voi jatkaa eri voimistelulajien lajikohtaisiin ryhmiin tai vaikkapa Freegym tai Parkour-ryhmään.

45 minuutin – tunnin mittaisen harjoituksen aikana näitä taitoja harjoitetaan eri telineillä ja trampoliinilla leikinomaisin keinoin. Tunnit alkavat yhteisellä reippaalla alkuverryttelyllä. Tämän jälkeen jakaannutaan pienempiin ryhmiin eri telineille ja temppuradoille. Lopuksi tehdään taas yhteinen loppuverryttely.

Tunteja järjestetään eri ikäryhmille 4v. alkaen. Tärkeintä on into osallistua ja kyky toimia ryhmässä ilman oman vanhemman läsnäoloa.

Ryhmät

3-4-vuotiaiden Voimistelukoulu

5-7-vuotiaiden Voimistelukoulu

7-9-vuotiaiden Voimistelukoulu

Salit

EsTT on telinevoimisteluseura ja myös Voimistelukoulut pidetään hyvin varustelluissa saleissa, joissa on harjoitteisiin optimoidut ja lapsille sopivat telineet. Permannolla tehdään monenlaisia harjoitteita sellaisenaan sekä rakennetaan erilaisia ratoja. Nojapuut, rekki ja renkaat tulevat tutuiksi. Trampoliinilla opetellaan hyppimään turvallisesti.

Varusteet

Vaatetuksena t-paita ja shortsit tai jumppapuku sekä paljaat varpaat. Mukaan myös juomapullo.

Harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut ovat omalla sivullaan.

Vakuutus

Seuran kaikki alle 19-vuotiaat harrastajat ovat vakuutettuja Pohjolan ryhmätapaturmavakuutuksella.

Yhteydenotot

Perhevoimistelun koordinaattori:

Ari-Pekka Taivassalo
+358 50 434 8482
pojat(a)espoontelinetaiturit.fi