fbpx

Vastuullinen valmennus

Espoon Telinetaiturit ry (EsTT) arvostaa ja toteuttaa huipulle tähtäävää valmennusta, joka tarjoaa turvallisen ja terveellisen ympäristön urheilijoille, vanhemmille ja valmentajille. Tähtäämme tavoitteisiimme osaamisella, viestinnällä ja varmistamalla mahdollisuuden epäkohtien esille tuomiseen. Emme suvaitse voimistelijoiden hyvinvoinnin vaarantamista minkään tavoitteen tai syyn varjolla.

EsTT noudattaa Suomen Voimisteluliiton periaatteita ja ohjeita, jotka on todennettu Huippuseura-auditoinnissa. Koulutamme jatkuvasti sekä harrastetoiminnan ohjaajia että kilpatoiminnan valmentajia liiton koulutusjärjestelmän mukaisesti. Valmentajistamme merkittävä osa osallistuu lisäksi Voimisteluliiton leirityksien yhteydessä toteutettaviin koulutuksiin. Koulutuksissa perehdytään mm. terveellisen
valmennuksen perusteisiin ja toimintamalleihin. Näiden toteutumista voimistelijoiden arjessa seuraamme säännöllisillä kyselyillä.

Vastuullinen valmentaminen on meille tärkeää ja puutumme aktiivisesti havaittuihin epäkohtiin. Seura on tiedottanut jäsenistölleen Voimisteluliiton yhdessä Väestöliiton kanssa toteuttaman ’Et ole yksin’ kampanjan. Osana sitä on vaatimus perustaa seuran sisäinen yhteydeottokanava epäkohdista raportoimiseksi. EsTT on perustanut Eettisen komitean vuonna 2016 ja tiedottanut siitä jäsenistöään.

Yhteystiedot EsTT eettinen toimikunta:
puheenjohtaja(a)espoontelinetaiturit.fi