Espoon Telinetaiturit ry hakee

OHJAAJIA JUMPPAKOULUUN JA TELINEVOIMISTELUN HARRASTERYHMIIN

Espoon Telinetaiturit ry on voimistelun erikoisseura. Huippumme menestyvät kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Ryhmissämme voimistelee vuosittain noin 2000 lasta, nuorta ja aikuista. Lajeinamme ovat tyttöjen ja poikien telinevoimistelu, trampoliinivoimistelu, TeamGym ja akrobatiavoimistelu. Pienille tarjoamme perheliikuntaa ja jumppakoulua. Harrasteryhmiä järjestämme kaikissa kilpailulajeissamme ja parkourissa. Tarjoamme fyysistä ja taitoharjoittelua muiden lajien urheilijoille (alppihiihto, palloilut jne). Toimimme Tapiolassa sijaitsevissa Tuulimäen voimistelutiloissa sekä viidellä espoolaisella koululla. Toimintamme on kasvanut viime vuosina ja haemme lisää ohjaajia sekä kokopäiväiseen työsuhteeseen että tuntiohjaajiksi.

EsTT hakee ohjaajia jumppakoulun ohjaajaksi, tyttöjen ja poikien telinevoimistelun harrasteryhmiin sekä akrobatiavoimisteluun.

Edellytämme liikunnan alan koulutusta, halukkuutta työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Telinevoimistelutausta on eduksi, annamme tarvittavan koulutuksen. Ohjaustyö painottuu iltoihin ja viikonloppuihin ja näinä aikoina työskentelyn pitää sujua luontevasti. Koska toimimme eri kouluilla on ajokortista ja autosta hyötyä, välttämättömiä ne eivät kuitenkaan ole.

Toivomme, että voit aloittaa elokuun aikana, harrasteryhmämme alkavat 19.8.2013 ja sitä ennen tarjoamme perehdytyksen ja koulutuksen.

Yhteydenotot ja hakemukset: puheenjohtaja@espoontelinetaiturit.fi