VAUHTIRATA Vaippaikäisille KESKIVIIKKONA klo 10–11.30

EsTT:n ohjaajat virittelevät Vauhtiradan vaippaikäisille Vesiputoustalon telinesaliin. Ryhmä on valvottu, ei ohjattu. Rata suunnitellaan vaippaikäisille ja vanhemman mukanaolo ryhmässä on välttämätön. Myös sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Ryhmässä tullaan tutuiksi, opitaan tärkeitä motorisia taitoja kokeilemalla ja hauskaa pitäen. Tervetuloa porukalla pulkkamäestä ja hiekkalaatikoilta vauhtiradalle. Vauhtiradan varikkona toimii kahviotila, jossa voi nauttia omia eväitä jumpan jälkeen klo 11.30 asti.

Hinta 70 EUR (+ jäsenmaksu/aikuinen). Ryhmiin ilmoittaudutaan aikuisen tiedoilla. Uusien voimistelijoiden ilmoittautuminen tapahtuu  seuran kotisivujen kautta jäsenrekisterissä.

VAUHTIRATA Vipeltäjille MAANANTAINA klo 10-12 / EI SYKSYLLÄ 2013

On tarkoitettu perheille joissa on eri-ikäisiä lapsia. Yhden aikuisen kanssa jumppaan voi osallistua 1-3 alle kouluikäistä lasta.

Tunnit ovat valvottuja, mutta ei ohjattua liikuntaa. EsTT:n ohjaaja rakentaa isoon saliin vauhtiradan, jota vanhemmat saavat lastensa kanssa kiertävät.

Sopiva vaatetus on kaikille paljaat jalat sekä mukava kevyt vaatetus (verkkarit/shortsit ja t-paita) Perheliikuntatunnit pidetään Vesiputoustalon salissa.

Ryhmään ilmoittaudutaan huoltajan nimellä jäsenrekisteristä.

Vipeltäjien vauhtiradan hinta on 100 EUR (sekä jäsenmaksu/aikuinen).
EsTT ei ota vastaan puhelin – tai sähköposti-ilmoittautumisia.
Tuntien sisällöistä voi tiedustella numerosta 050 43 484 82.