Haemme miesten telinevoimistelupuolelle reipasta ja vastuuntuntoista

TELINEVOIMISTELUVALMENTAJAA

Työnkuvaan kuuluu eri tasoisten kilpa- ja harrasteryhmien valmentaminen sekä alle kouluikäisistä lapsista koostuvien temppukouluryhmien ohjaaminen.

Kokonaistyöaika on 37,5h/vko, josta valmennus-/ohjaustunteja on n.20-25 h/vko ja loppuaika valmennukseen liittyvää suunnittelu- ja toimistotyötä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti iltapäivään ja alkuiltaan. Työpaikkana toimii Tuulimäen voimistelusali Espoon Tapiolassa (Itätuulenkuja 9).

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunnallista peruskoulutusta, kiinnostusta lasten voimisteluliikuntaa kohtaan, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lajituntemus on huomattava etu, mutta ei välttämätöntä.

EsTT lukeutuu organisaationa maamme suurimpiin voimisteluseuroihin: meillä on yli 1 300 jäsentä, joista n.400 miesten telinevoimistelupuolella. Tarjoamme rennon työympäristön valtakunnan terävimpään kärkeen lukeutuvien valmentajien ja voimistelijoiden keskuudessa!

Työsuhde alkaa 1.1.2009 ja on voimassa toistaiseksi. Hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava 7.11.2008 mennessä osoitteeseen: Ville Tarvo, Espoon Telinetaiturit Ry, PL 35, 02101 Espoo.

Lisätietoja antaa: Ville Tarvo, 050 301 3012, ville.tarvo@tkk.fi.