Oheislajiharjoitteilla kehitetään monipuolisesti lumilajeja tukevien fyysisten ominaisuuksien kehittymistä, kuten tasapaino- ja liiketuntoaistia, yleisesti kehon hallintaa ja hahmotusta sekä orientaatio- ja ajanarviointikykyä.

Koordinatiivinen harjoittelu sisältää erilaisia liikkeitä kuten pyörimiset akselien suhteen, ponnistukset ja alastulot sekä staattiset asennot.

Uusien temppujen harjoittelu on turvallista ja oikean tekniikan oppiminen helpottuu ammattitaitoisessa ohjauksessa; esimerkiksi hyppyjen eri osa-alueita kuten ponnistusta, ilmalentovaihetta ja alastuloa voidaan harjoitella erikseen.  Harjoittelussa hyödynnetään trampoliinia ja volttimonttua.

Voimaharjoitteet vahvistavat leikkaavien käännösten ja hyppyjen ponnistusten vaatimaa voimaa.  Harjoitteet vaikeutuvat asteittain, jolloin liikekehittelyjen avulla saadaan temppuihin lisää varmuutta, taitoa ja rohkeutta.

Tervetuloa hakemaan vauhtia, tasapainoa ja voimaa rinteeseen! Ota yhteyttä, niin sovitaan sinun ryhmällesi sopiva harjoittelupaketti kevääksi 2011.

Lisätietoja estt@espoontelinetaiturit.fi tai 050-3112065

**********************************************************************************************

27-29.5.2011 järjestetään Snowboard ja Newschool-kurssi, lue lisää!