fbpx

Kausitiedote 2019-2020

Kaudet

Harrasteryhmien syyskausi 19.8. – 8.12.2019.

Harrasteryhmien kevätkausi 13.1. – 10.5.2020.

Säännöllisen harjoituskauden jälkeen on vielä syyskaudella joulunäytösharjoituksia ja mahdollisia korvauskertoja. Näistä tiedotetaan ryhmille erikseen lähempänä.

Syksyllä aloittava ryhmä jatkaa kevätkaudelle ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden, joten vuoden 2019 alussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. Mikäli ei halua jatkaa syksyn jälkeen kevätkaudelle, voimistelijan paikka tulee poistaa kevään ryhmästä. Kevään ryhmästä ei voi jäädä pois vain jättämättä tulematta paikalle vaan paikka pitää perua erikseen, kts ohjeet alla.

Ilmoittautumalle ryhmään hyväksyt sääntömme ja ehtomme. Luethan ne hyvin ennen ilmoittautumista Jäsentiedon etusivulta. Etusivulla on myös kerrottu, miten toimia esimerkiksi ryhmän vaihdossa tai peruutuksissa.

Tärkeät päivät toimintavuoden 1.8.2019-31.7.2020 aikana:

14.-20.10.2019  Syyslomaviikko, harjoitukset järjestetään mutta aikataulu saattaa muuttua.
la 2.11.2019       Pyhäinpäivä, ei harjoituksia
pe 6.12.2019      Itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia
su 8.12.2019      Syyskausi päättyy
ke 11.12.2019    Joulunäytös
9.-15.12.2019     Joulunäytösharjoituksia ja korvauskertoja

ma 13.1.2020    Harrasteryhmien kevätkausi alkaa
17.-23.2.2020    Hiihtoloma, ei harjoituksia
10.-13.4.2020    Pääsiäisloma, ei harjoituksia
to 30.4.2020      Vappuaatto, ei harjoituksia
pe 1.5.2020        Vappupäivä, ei harjoituksia
su 10.5.2020      Harrasteryhmien kevätkausi päättyy
11.-17.5.2020     Korvauskertoja

4.5.2020              Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin aukeaa vanhoille jäsenille

11.5.2020            Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin aukeaa uusille jäsenille

Maksut

Asiakas saa harjoitusmaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoitusmaksun voi maksaa myös Paytrail-verkkomaksuna.  Aikuisten harjoitusmaksuihin voi käyttää Smartum- tai ePassi-seteleitä. Jäsenmaksua tai lasten harjoitusmaksuja ei voi maksaa etuseteleillä.

Harjoitusmaksu peritään täysimääräisenä kaikilta 14.10.19 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. Kevätkauden täyden maksun päivämäärä on 15.3.2020 Sen jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta.

Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Maksamattomat harjoitusmaksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi.

Harjoitusmaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 25 EUR jäsenmaksu. Se maksetaan kerran 1.8.2018-31.7.2019 välisenä aikana.

Paikan peruminen

Voimistelijalla on mahdollisuus peruuttaa paikkansa ryhmässä ennen kolmatta harjoituskertaa, jolloin palautamme harjoitusmaksun ja perimme 20 euron varausmaksun. Mikäli peruutus 24 tuntia ennen ensimmäistä harjoituskertaa ei varausmaksua peritä.

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä kokeilemassa ryhmää kaksi kertaa. Kokeilusta veloitamme 20 euron kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran.

Kokeilun jälkeen voimistelijan tulee perua paikka 24 h ennen kolmatta kertaa harjoitus kertaa, jos hän ei siinä jatka. Kolmannen harjoitus kerran jälkeen voimistelija on sitoutunut maksamaan koko kauden harjoitusmaksun.

Paikan peruutus on tehtävä jäsenrekisterissä poistamalla voimistelija ryhmästä. Peruutus tehdään omat tiedot-kohdasta Osallistumiset välilehdeltä ryhmän nimen edessä olevasta roskakori- kuvakkeesta. Ilmoitus ohjaajalle tai sähköpostiviesti eivät riitä paikan perumiseksi!

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle puoleen ryhmän koosta voidaan ryhmä perua ja maksu palautetaan.

Poissaolot

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Tuulimäessä järjestettävien kilpailujen tai seuran tapahtuman takia peruutettava tunti on huomioitu harjoitusmaksuissa, joten harjoituskertoja ei korvata. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai koulun oman käytön takia. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle tai toimistolle, mikäli niin ei erikseen ole pyydetty tekemään.

Seuran kaikki harrastajat ovat vakuutettuja OP Vakuutuksen ryhmäturmavakuutuksella. Onnettomuustapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon. Lisätietoa vakuutuksesta.

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat omissa lokeroissaan, ei vain lisätiedoissa. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.