Ohjatussa Perhevoimistelussa 1-6-vuotiaiden voimistelua oman aikuisen kanssa

1-6-vuotiaiden Perhevoimistelu on iloista ohjaajan opastamaa jumppaa lapsille oman aikuisen kanssa. Jumpan tavoitteena on kehittää lasten liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin sekä tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Huoltajat ovat aktiivisesti mukana huolehtimassa lapsistaan. 1-6 vuotiaat sisarukset voivat osallistua jumppaan pelkällä jäsenmaksulla (25e). Heille on oma ilmoittautumisryhmänsä nimellä “sisarten ilmoittautuminen”. Tähän ryhmään ilmoitetaan ensimmäinen lapsi.

Tunnin mittaisen harjoituksen aikana näitä taitoja harjoitetaan eri telineillä leikinomaisin keinoin. Mukaan tunnille lapsi ja aikuinen tarvitsevat sisäliikuntavaatteet sekä juomapullon.

Omatoimisessa Perhevoimistelussa jumpataan iloisesti hyvin varustellussa salissa oman perheen voimin. Toiminta ei ole ohjattua, mutta ohjaaja on paikalla opastamassa ja neuvomassa.Espoon Telinetaiturit 6.5.2016-9 (Small)

Omatoiminen Perhevoimistelu 1-6v. oman aikuisen kanssa

1-6 vuotiaat sisarukset voivat osallistua jumppaan pelkällä jäsenmaksulla (25e). Heille on oma ilmoittautumisryhmänsä nimellä “sisarten ilmoittautuminen”. Tähän ryhmään ilmoitetaan ensimmäinen lapsi. Huoltajat ovat aktiivisesti mukana huolehtimassa lapsistaan.

 

Omatoiminen Perhevoimistelu on hauska ja kehittävä tapa päästä liikkumaan, kokeilemaan uusia taitoja ja purkamaan energiaa turvallisessa ympäristössä. Jumppa on täynnä liikkumisen riemua!

3-4-vuotiaiden Voimistelukoulu ja

5-7-vuotiaiden Voimistelukoulu ja

7-9-vuotiaiden VoimistelukouluEspoon Telinetaiturit 6.5.2016-10 (Small)

Voimistelukoulu on iloista jumppaa sekä pojille että tytöille. Tavoitteena on kehittää lasten liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. 5-7 vuotiaiden ryhmästä on luontevaa siirtyä esikilparyhmään, jos se kiinnostaa. Valtaosa jatkaa puhdasta harrastamista ilman kilpailuja. Näistä Voimistelukouluryhmistä voi jatkaa eri voimistelulajien lajikohtaisiin ryhmiin tai vaikkapa Freegym tai Parkour-ryhmään.

45 minuutin – tunnin mittaisen harjoituksen aikana näitä taitoja harjoitetaan eri telineillä ja trampoliinilla leikinomaisin keinoin. Tunnit alkavat yhteisellä reippaalla alkuverryttelyllä. Tämän jälkeen jakaannutaan pienempiin ryhmiin eri telineille ja temppuradoille.Lopuksi tehdään taas yhteinen loppuverryttely. Mukaan tunnille lapsi tarvitsee sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

 

 

Varusteet

Vaatetuksena t-paita ja shortsit tai jumppapuku sekä paljaat varpaat. Mukaan myös juomapullo.

Harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut ovat omalla sivullaan.

Vakuutus

Seuran kaikki  harrastajat ovat vakuutettuja OP Vakuutuksen ryhmätapaturmavakuutuksella.

Säännöt

Espoon Telinetaitureiden pelisäännöt

Yhteydenotot

Perhevoimistelun koordinaattori:

Katariina Kaartinen
info(a)espoontelinetaiturit.fi