Hei,

Kaikille syksyn ryhmissä voimisteleville on tulossa ao. viesti sitä mukaa kun ryhmä on siirretty jäsenrekisterin kevätkaudelle. (ei kilpavoimistelijat). Syksyllä jo voimistelleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen kevääksi.

lisäys 11.12.2011:
Tyttöjen pronssi ja alkeet- ryhmät avautuvat vanhoille vasta keskiviikkona 14.12. klo 10. Nämä ryhmät eivät vielä näy rekisterissä.
Lisäksi tyttöjen 2krt/vko harjoittelevista ryhmistä tiedustelut ja lopettamisilmoitukset  tytot@espoontelinetaiturit.fi

********************************************************************

Voimistelijalle on paikka 2012 kevätkaudeksi sähköpostin osoitteessa mainitussa ryhmässä. Kausi alkaa viikolla 2 (alkaen 9.1.2012).

LASKU:
Joulukuun aikana lähetetään harjoitusmaksusta lasku kaikille ryhmään kuuluville sähköpostitse.
Lisäys 31.12.2011: Trampoliiniryhmien sekä Tyttöjen telinevoimistelun pronssi-ja hopearyhmien vanhoille voimistelijoille lähetetään lasku 3.1. mennessä.

Mikäli voimistelija EI JATKA:
Poistakaa paikka jäsenrekisteristä 12.-31.12.2011 välisenä aikana. Kun paikka on poistettu, poistamme laskun. Poistakaa myös tarpeettomat jonotuspaikat.

RYHMÄN VAIHTO:
Vanhat voimistelijat voivat vaihtaa ryhmää 12.-31.12.2011 välisenä aikana. Huoltaja tekee vaihdon jäsenrekisterin kautta. Vapaat paikat näkyvät jäsenrekisterissä mainittuna aikana. Valitkaa ensiksi uusi ryhmä, josta saatte ryhmään liittyvän laskun sähköpostiinne. Muistakaa poistaa tämän jälkeen tarpeeton ryhmä ja mahdolliset jonopaikat.  Linkki jäsenrekisteriin.

USEAMPI RYHMÄ JA ALENNUS:
Jos voimistelija kuuluu useampaan eri ryhmään, hän saa alennuksen harjoitusmaksuista. Järjestelmä ei valitettavasti osaa luoda alennusta suoraan laskuun vaan se lisätään jälkikäteen. Pyydän lähettämään viestin alennuksesta osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi. Lähettäkää pyyntö vasta kun olette saaneet kaikista voimistelijan ryhmistä siirtoilmoituksen ja laskut. Alennus korjataan viimeiseen laskuun.

SYKSYLLÄ JONOON JÄÄNEET:
Jonopaikat siirtyvät myös kevään ryhmiin ja ilmoitamme sähköpostitse heti, kun paikka vapautuu.

UUDET VOIMISTELIJAT:
Jäljellä olevat paikat avataan uusille voimistelijoille 3.1.2012 klo 12.
Ilmoittautumispalvelun ongelmissa olkaa yhteydessä info@espoontelinetaiturit.fi. Tiedustelut ryhmien toiminnoista lajivastaavilta, yhteystiedot.

EsTT info ja laskutus,
Pia Saranpää
045-1216536
(ma-to klo 10-13)