fbpx

Kesäleirit 2019

Koululaisten liikunnalliset kesäleirit Mankkaalla, Tuulimäessä (Tapiola) ja Kilossa (Vitikka)

Espoon Telinetaiturit järjestää liikuntaleirit 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille Mankkaan salilla, Tuulimäessä ja Vitikan voimistelusalilla. Monipuolista liikuntaa, ulkoilua ja retkiä joka viikko. Leirit sopivat mainiosti kaikille lapsille eikä aikaisempaa voimistelutaustaa tarvita. Mankkaalla keskitytään Trampoliini-voimisteluun sekä tumbling-harjoitteluun.  Tuulimäessä on parkouria, telinevoimistelua, akrobatiaa, flikkejä, voltteja ja on siellä myös volttimonttu ja tramppa. Tuulimäen leiri on monilajileiri ja leiriviikkoon sisältyy mm. salibandyä. Parkour -teemaleirillä (vko 24-25) paneudutaan lajin saloihin ja vieraillaan ulkoparkour-kentillä säiden salliessa. Vitikassa harjoitellaan telinevoimistelua valtakunnan parhaassa salissa huippujen ympäröimänä.

Mankkaan leirin yhteydessä voi ilmoittautua eri maksusta uinnin alkeiskurssille, joka järjestetään Sporttaamo Nihtisillan tiloissa. Kurssi on tarkoitettu uimataidottomille tai vielä heikosti uintia osaaville. Kurssi maksaa 90€ yhdeltä viikolta ja sisältää neljä jaksoa.

Leiriviikon hinta on 179€ (paitsi vk 25=149€ & vk 32=105€). Hinta sisältää vakuutuksen, lounaan, välipalan ja matkat sekä mahdolliset pääsymaksut retkikohteisiin.

Lisätietoja lasten leireistä sekä yhteydenotot: leirit@espoontelinetaiturit.fi

Leiriviikkojen aikaiset leiripuhelimet (ovat toiminnassa 3.6. alkaen):

0505969676 Tuulimäki 
0503454140 Mankkaa 
0504163355 Vitikka 

Ilmoittaudu alla olevista linkeistä:

Ohjelma:

Leiripäivien ohjattu toiminta alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Leiriläiset voi tuoda ohjaajien valvontaan leireille 8.30 alkaen ja hakea klo 16.30 mennessä.

AAMUPÄIVÄ: leikkejä ja leirin mukaista ohjattua harjoittelua – temppuja ja kehonhallintaa eri voimistelutelineillä.

LOUNAS & ULKOILU:leirillä syödään lämmin lounas, jonka jälkeen pelataan ja leikitään ulkona.

ILTAPÄIVÄ: liikutaan muiden urheilulajien, pelien ja leikkien merkeissä sekä syödään välipala.

Varusteet:

Varusteiksi tarvitaan sisäliikuntavarusteet (esim. shortsit/legginsit, t-paita/toppi & juomapullo). Ulkoilua varten erilliset sään mukaiset vaatteet ja kengät!

Mankkaalla leireillään Trampoliinivoimistelun ja TeamGym 
erikoissalissa. Volttirata, ilmavolttirata ja muut voimistelutelineet tulevat tutuiksi päivittäisten ohjattujen harjoitusten kautta. Isoilla kilpatrampoliineilla ja opetellaan temppuja taidon mukaan. Trampoliinivoimistelun ja TeamGymin erikoissalilla mennään  näiden lajien hienouksiin.

Mankkaa voimistelu EsTT syntymäpäivät

Tuulimäessä on käytettävissä iso ja hyvin varusteltu
voimistelusali, mm. ilmavolttirata ja kaikki voimistelutelineet ja uusi parkour-alue. Siellä voi muun kivan ohella hypätä ohjatusti trampoliinivoltteja turvalliseen volttimonttuun. Päiväretkiä tehdään säiden mukaan vaikkapa uimaan ja Tapion kentälle palloilemaan. Salibandya pelataan Tapiolan urheilupuistossa. Pingis oli viime kesän hitti!

Vitikassa on vuonna 2018 avattu telinevoimistelun erikoissali, jossa on kaikki telineet sekä lasten että huippujen kokoisina. Volttimonttu, tramppa, trampoliinirata, puomit, rekit, köydet ja muut telineet saavat päivän hurahtamaan hetkessä.

Leirejä järjestetään seuraavasti:

vk 23 (3.-7.6.)

vk 24 (10.-14.6.)

vk 25 (18.-21.6.)

vk 26 (24.-28.6.)

vk 31 (29.7.-2.8.)

vk 32 (5.-7.8.)

Lisätietoja lasten leireistä: leirit@espoontelinetaiturit.fi

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN EsTT:n KANSSA!