Järjestämme hauskoja liikunnallisia synttäreitä Mankkaan voimistelusalissa, osoitteessa Sinikalliontie 1, Espoo.

Seura hoitaa ohjauksen (45min tai 1h15min), tilan, kertakäyttöastiat (lautaset, mukit, lusikat) ja jälkisiivouksen. Tila on synttärisankarin käytettävissä 1,5 tai 2 tuntia.

Synttäreitä voi järjestää lauantaisin klo 13 alkaen ja sunnuntaisin klo 16 alkaen.

Tiloja voi tulla somistamaan 30 min. ennen juhlan alkua kunnioittaen mahdollisesti tiloissa edellisen ryhmän päättymistä odottavia vanhempia ja lapsia.

Synttärien järjestäjä hoitaa tarjottavat, tarjoiluastiat, tarjoiluaterimet, somistuksen ja muun haluamansa. Tiloissa on jääkaappi ja pakastin. Järjestämme tarvittaessa myös kahvinkeittimen.

Hinnat (jäsenhinta):

  • 1.5h, josta ohjausta 45min, max 20 lasta 180 euroa
  • 2h, josta ohjausta 1h15min, max 20 lasta 220 euroa

Laskutus tapahtuu jälkikäteen sähköpostitse. Mikäli osallistujia on tulossa enemmän kuin 20, järjestämme paikalle kaksi ohjaajaa; hinnasta sovitaan tällöin erikseen.

Tiedustelut ja varaukset: estt(a)espoontelinetaiturit.fi

Huom! Varauksen kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä ja sen peruuttaminen tulee tehdä 2 viikkoa ennen tilaisuutta osoitteeseen estt(a)espoontelinetaiturit.fi.

Synttäreillä ohjaus alkaa alkuleikeillä, jonka jälkeen kokeillaan voimisteluliikkeitä eri telineillä. Kieppejä, kuperkeikkoja, trampoliinihyppelyä ja muuta mukavaa juhlaväen taitojen ja toiveiden mukaisesti. Ohjauksen jälkeen telineiden käyttö on sallittua omalla vastuulla varauksenne ajan.

Pukeutumisohje vieraille: T-paita ja shortsit/trikoot/muu voimisteluun sopiva asu sekä paljaat jalat. Ei kaulaketjuja, ranneketjuja, kelloa, roikkuvia korvakoruja. Hiukset tulee olla kiinni.

Synttäriteeman sijaan teemana voi olla esim. naamiaiset, Halloween, Pokémon. Somistus tulee hoitaa itse.