fbpx

Kesätyö 2020

Nuori – haluatko kesätöihin EsTT:lle?

Kesätyöhakemuksen linkki:

https://fi.surveymonkey.com/r/9WZ8Y8Y

Järjestämme lasten kesäleirejä saleillamme ja kouluilla kesä- ja elokuussa (viikot 23-26 ja 32). Haemme näille leireille vastuuohjaajia ja ohjaajia tammikuusta 2020 alkaen.

Vastuuohjaajien tulee olla leirin alkaessa 18v täyttäneitä ja sitoutua olemaan leirivastaavina koko leiriviikon ajan. Työsuhteen pituus voi olla viikko tai useampia.

Ohjaajat voivat olla iältään leirin alkaessa 15v täyttäneitä nuoria, joilla on liikunnallinen tausta. Ensisijaisesti haemme nuoria, jotka voivat sitoutua vähintään kahdeksi viikoksi.

Haluamme tarjota kesätyöpaikkoja mahdollisimman monelle nuorelle, joten tyypillinen kesätyön kesto on kaksi viikkoa.

Leiripaikkoina ovat:
– Tuulimäen sali
– Vitikan sali
– Mankkaan sali
– Suomenojan sali
– Karamalmin koulu

Hyödynnämme Espoon kaupungin Kesäseteleitä, jotka ovat avautuvat haettavaksi 3.2. Espoon kaupungin sivusto: https://www.espoo.fi/kesaseteli. Kesäsetelit ovat olleet suosittuja ja haluamme olla hakuprosessissa ajoissa, jotta tätä etua voidaann hyödyntää. Kesäsetelin ehtojen mukainen palkka on hieman korkeampi kuin EsTT:n maksama lähtöpalkka, joten seteli hyödyttää suoraan sen käyttäjää.

Avaamme hakemuslomakkeen 7.1.2020 ja ensimmäiseen valinta-aaltoon haluavien tulee täyttää hakemus 27.1.2020 mennessä. Ensimmäiset valinnat tehdään 31.1.2020 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Lisäohjaajavalintoja tehdään toukokuuhun saakka, jos leiri-ilmoittautumiset ylittävät ennakoidut määrät.

Vastuuohjaajien koulutustilaisuus on ti 19.5.2020 klo 19-21 Osoite: Vitikka 4
Ohjaajille toimitetaan tarvittavat tiedot ennen leiriviikon alkua.3