EsTT järjestää iltapäiväkerhoja alakoululaisille  Mankkaan ja Kilon alueella.

Mankkaan kerhossa kokoontuu lukuvuonna 2019-20 maanantaisin ja tiistaisin. Vitikan kerho järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin.

Mankkaalla keskitytään trampoliinivoimisteluun ja muuhun akrobaattiseen temppuiluun volttiradalla ja permannolla. Sali on trampoliinivoimistelun ja TeamGym erikoissali kansainvälisen tason välineineen.

Vitikassa harjoitellaan  telinevoimistelusalissa, jonka monipuolinen välineistö antaa virikkeitä taito- ja fysiikkaharjoitteluun. Volttimonttuun voi tehdä turvalliset hypyt, heilua rekillä tai kokeilla taitoja trampoliiniradalla.

Molemmissa kerhoissa tutustutaan monipuolisesti eri voimistelulajeihin. Ohjaajina ovat seuran ammattilaiset.

Ilmoittautuminen tehdään lukukaudeksi, peruuttaa/lopettaa voi kuukauden irtisanomisajalla. Salille voi tulla heti koulun päätyttyä klo 12:30 alkaen ja lapset joko menevät kotiin omatoimisesti tai noudetaan klo 15. Omat eväät mukaan, liikuntavarustuksena sisäliikuntaan sopiva paita, shortsit/trikoot, ei kenkiä. Tramppasukat voi olla, voi käyttää myös omia sukkia. Lapset on vakuutettu.

Mankkaan kerho kokoontuu Trampoliini- ja TeamGym salilla osoitteessa Sinikalliontie 1 (K-Supermarket Mankkaa kiinteistö).
Kilon kerho kokoontuu Vitikan voimistelusalilla osoitteessa Vitikka 4B.

Ilmoittautumiset 5.8.2019 mennessä:

Mankkaa maanantai

Mankkaa tiistai

Vitikka keskiviikko

Vitikka torstai