fbpx

Ilmoittautuminen vaiheittain

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen (voi tehdä milloin vain) 

Rekisteröityminen tehdään Internetissä rekisteröitymislomakkeella johon täytetään huoltajan henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla pääset kirjaututumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

2. Sisäänkirjautuminen 

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan, käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite.

3. Alaikäisen lapsesi rekisteröiminen on välttämätöntä 

Huomaa, että ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä ohjelmaan alakäyttäjiksi huoltajan rekisteröitymisen jälkeen. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin. (Poikkeuksen vauhtiradat, joihin ilmoittautuminen vanhemman tiedoilla)

Etene kohdasta OMAT TIEDOT rekisteröimään kaikki voimisteluryhmiin osallistuvien lastesi tiedot alaisuuteesi.

Huoltajan tietojen vieressä teksti ‘rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi’. Tästä avautuu uusi kaavake lapsen tiedoille, täytä ja muista tallentaa. HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi huoltajan osoite sekä puhelinnumero. Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä.

4. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen 

Voit tutustua ennen ilmoittautumista eri jaostojen harjoitusaikoihin viereisestä valikosta eri jaostojen sivuilla. Sieltä näet mitä ryhmiä on tarjolla eri-ikäryhmille. Sivuilla kerrotaan lyhyesti tuntien sisällöistä. Ryhmien vapaat paikat näkyvät jäsenrekisteriohjelmassa ilmoittautumisen ollessa auki.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun (sisäänkirjautuminen) laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiisi saamasi salasanan.

Etene kohdasta ‘ilmoittautuminen’. Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on alasvetovalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

5. Ilmoituksen vahvistaminen 

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on lähettänyt laskun sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole tai et ilmoittanut sähköpostiosoitetta ohjelma näyttää vahvistuksen ruudulla, kun lasku on hyväksytty.

Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

6. Varasijalle ilmoittaminen 

Ilmoittautumisen ollessa avoinna ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonopaikkoja on ryhmästä riippuen 3-5kpl. Ilmoitamme vapautuneesta paikasta sähköpostiviestinä ja samalla saat laskun sähköpostiisi. Mukaan voi tulla heti seuraavalla kerralla viestin saatuaan.

Muutokset jäsentiedoissa: 

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja  OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.