Harrastetoiminnan kausitiedote 2018-2019

KAUDET

Harrasteryhmien syyskausi 20.8.-9.12.2018.

Harrasteryhmien kevätkausi 14.1. – 12.5.2019.

Säännöllisen harjoituskauden jälkeen on vielä syyskaudella joulunäytösharjoituksia ja mahdollisia korvauskertoja. Näistä tiedotetaan ryhmille erikseen lähempänä.

Syksyllä aloittava ryhmä jatkaa kevätkaudelle ja ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden, joten vuoden 2019 alussa ei tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista. Mikäli ei halua jatkaa syksyn jälkeen kevätkaudelle, voimistelijan paikka tulee poistaa kevään ryhmästä. Kevään ryhmästä ei voi jäädä pois vain jättämättä tulematta paikalle vaan paikka pitää perua erikseen, kts ohjeet alla.

Ilmoittauttamalle ryhmään hyväksyt sääntömme ja ehtomme. Luethan ne hyvin ennen ilmoittautumista Jäsentiedon etusivulta. Etusivulla on myös kerrotte miten toimia esimerkiksi ryhmän vaihdossa tai peruutuksissa.

MAKSUT

Asiakas saa harjoitusmaksun sähköpostiinsa ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoitusmaksun voi maksaa myös Paytrail-verkkomaksuna.  Aikuisten harjoitusmaksuihin voi käyttää Smartum- tai ePassi-seteleitä. Jäsenmaksua tai lasten harjoitusmaksuja ei voi maksaa etuseteleillä.

Harjoitusmaksu peritään täysimääräisenä kaikilta 14.10.18 mennessä aloittavilta. Tämän jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta. Kevätkauden täyden maksun päivämäärä on 17.3.2019 Sen jälkeen aloittaville maksu on puolet harjoitusmaksusta.

Laskut näkyvät myös jäsenrekisterissä voimistelijan tiedoissa, josta ne voi tarvittaessa tulostaa. Muistutuslasku lähetetään sähköpostitse. Maksamattomat harjoitusmaksut toimitetaan perintätoimistolle perittäväksi.

Harjoitusmaksun lisäksi laskutetaan kaikilta ryhmissä voimistelevilta seuran 25 EUR jäsenmaksu. Se maksetaan kerran 1.8.2018-31.7.2019 välisenä aikana.

PAIKAN PERUMINEN

Voimistelijalla on mahdollisuus peruuttaa paikkansa ryhmässä ennen kolmatta harjoituskertaa, jolloin palautamme harjoitusmaksun ja perimme 20 euron varausmaksun. Mikäli peruutus 24 tuntia ennen ensimmäistä harjoituskertaa ei varausmaksua peritä.

Kun voimistelija saa paikan ryhmästä (myös jonopaikalta) voi hän käydä kokeilemassa ryhmää kaksi kertaa. Kokeilusta veloitamme 20 euron kokeilumaksun. Veloitus on sama, vaikka ryhmää kokeillaan vain kerran.

Kokeilun jälkeen voimistelijan tulee perua paikka 24 h ennen kolmatta kertaa harjoitus kertaa, jos hän ei siinä jatka. Kolmannen harjoitus kerran jälkeen voimistelija on sitoutunut maksamaan koko kauden harjoitusmaksun.

Paikan peruutus on tehtävä jäsenrekisterissä poistamalla voimistelija ryhmästä. Peruutus tehdään omat tiedot-kohdasta Osallistumiset välilehdeltä ryhmän nimen edessä olevasta roskakori- kuvakkeesta. Ilmoitus ohjaajalle tai sähköpostiviesti eivät riitä paikan perumiseksi!

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle puoleen ryhmän koosta voidaan ryhmä perua ja maksu palautetaan.

POISSAOLOT

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Yli 2 viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Tuulimäessä järjestettävien kilpailujen tai seuran tapahtuman takia peruutettava tunti on huomioitu harjoitusmaksuissa, joten harjoituskertoja ei korvata. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä, silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon, esim. kaupungin tai koulun oman käytön takia. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohjaajalle tai toimistolle jos niin ei erikseen ole pyydetty tekemään.

Seuran kaikki alle 20 v harrastajat ovat vakuutettuja Pohjolan ryhmäturmavakuutuksella. Onnettomuustapauksissa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon. Lisätietoa vakuutuksesta.

Tärkeät päivät jäsenkauden 1.8.2018-31.7.2019 aikana:

15.-21.10.2018  Ei harjoituksia

la 3.11.2018       Pyhäinpäivä, ei harjoituksia

to 6.12.2018      Itsenäisyyspäivä, ei harjoituksia

su 9.12.2018     Syyskausi päättyy

ke 12.12.2018    Joulunäytös Tapiolan urheiluhallilla. Voimistelijat paikalle klo 16, näytös alkaa klo 18.

10.-16.12.2018  Joulunäytösharjoituksia ja korvauskertoja

14.1.2019           Harrasteryhmien kevätkausi alkaa

18.-24.2.2019    Hiihtoloma, ei harjoituksia

19.-22.4.2019    Pääsiäisloma, ei harjoituksia

ti 30.4.2019       Vappuaatto, ei harjoituksia Tuulimäessä, Vitikassa eikä Mankkaalla

ke 1.5.2019         Vappupäivä, ei harjoituksia

12.5.2019            Harrasteryhmien kevätkausi päättyy

18.5.2019            TeamGym harrasteryhmien kevätnäytös sukulaisille klo 17-18, Mankkaan sali (voimistelijat paikalle klo 16)

13.-19.5.              Korvauskertoja

Tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja seuran nettisivuilla www.espoontelinetaiturit.fi. Vanhempien tulee tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat ja alaisuudessaan olevien lasten yhteystiedot jäsenrekisterissä. Varmistattehan, että lasten tiedoissa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat omissa lokeroissaan, ei vain lisätiedoissa. Kun tiedot ovat aina ajan tasalla niin taataan edellytykset sujuvalle yhteydenpidolle kauden aikana.