fbpx

Aikuisten telinevoimistelu

Telinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena!

Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan.  Aikuisten ryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti ilta-aikaan.

Aikuisryhmissä voi myös loistavasti viettää se aika, kun oma lapsi harjoittelee. Useimmat ryhmät ovat sekä naisille että miehille tarkoitettuja sekaryhmiä. Tunnin alussa lämmitellään ja kehitetään lihaskuntoa, jonka jälkeen harjoitellaan telineillä. Ohjaaja avustaa ja ohjaa liikkeissä. Suurin osa ryhmistä on sekaryhmiä, joissa voimistelee sekä miehiä että naisia.

Ryhmät

Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon. Alkeet- ryhmät sopivat aloitteleville ja lajiin vasta tutustuville aikuisille, jatko- ryhmät lajia jo harrastaneille aikuisille ja konkarit- ryhmät konkareille. Ryhmien toiminta muokataan osallistujien taitotason mukaisesti.

Aikuisten ryhmät harjoittelevat Tuulimäen telinesalissa, Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo sekä Vitikan salilla osoitteessa Vitikka 4, 02630 Espoo. Trampoliiniryhmät Mankkaalla, Sinikalliontie 1, Espoo.

Varusteet

Voimisteluasuksi sopivat tavalliset sisäurheiluvaatteet, kuten t-paita ja shortsit. Tossuja voi käyttää, jos haluaa. Harjoitellessa ei pidetä koruja tai kelloa ja pitkät hiukset laitetaan kiinni.

Harjoitusmaksut
Harrasteryhmien kausimaksut ovat omalla sivullaan. Harjoitusmaksun maksamiseen voi käyttää ePassia (ent. Sporttipassi) tai Smartum-seteleitä. Jäsenmaksu maksettava erikseen, ei passilla. Aikuisryhmään ilmoittautuneen henkilön kausimaksu sisältää omatoimiharjoittelun.

Vakuutus
Aikuisvoimistelijat ovat vakuutettuja ohjattujen harjoitusten aikana. Omatoimiharjoittelun osalta pitää olla oma vakuutus. Vahingon sattuessa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon (toimisto at espoontelinetaiturit.fi).

Omatoimiharjoittelu
Seuran Aikuisten ryhmiin osallistuvat voivat harjoitella omatoimisesti Tuulimäessä ma-to klo 20.00-21.30, pe klo 18:30-20:00, la klo 13:00 – 15:00 ja su klo 15.00-16.30. Vitikassa voi harjoitella torstaisin klo 20:00 – 21:30.

Omatoimiharjoittelun syyskausi alkaa 16.8.2021 ja loppuu 31.12.2021. Kevätkausi alkaa 2.1.2022 ja loppuu 15.6.2022.

Omatoimiharjoittelun kausimaksut ovat 2021-2022 seuraavat:
– 0€ Aikuisten ohjattuihin ryhmiin osallistuville
– 95,00 EUR (+jäsenmaksu) aikuisryhmän ulkopuoliselle jäsenelle

Omatoimiharjoittelijan tulee aina ilmoittautua ryhmään MyClubin kautta oli hän jäsen tai ei. Ilmoittautumislinkki:
myClub

Omatoimiharjoittelu sisältyy aikuisryhmässä voimistelevan
kausimaksuun. Ilmoittautumisesta muodostuu kuitenkin aina lasku ja
silloin olethan yhteydessä laskusta osoitteeseen
toimisto@espoontelinetaiturit.fi.

Omatoimiharjoittelija harjoittelee itsenäisesti omalla vastuullaan eikä osallistu ryhmien harjoitteluun. Harjoitteluryhmillä on etuoikeus telineiden käyttöön, ja omatoimiharjoittelijoiden tulee noudattaa ohjaajien ja valmentajien ohjeita.

Kehonhuolto ja Kuntopiiri

Kehonhuoltotunti ja Kuntopiiri ovat käytettävissä Aikuisten telinevoimistelun harrasteryhmiin ilmoittautuneille. Paikkoja on rajoitetusti ja niihin on ennakkoilmoittautuminen.

Yhteydenotot

Aikuisten harrastetoiminnan koordinaattori:

Amanda Nieminen
+358 50 349 9566
lapset@espoontelinetaiturit.fi