fbpx

Aikuisten telinevoimistelu

Telinevoimistelua voi harrastaa myös aikuisena!

Telinevoimistelussa kehon fyysiset ominaisuudet pääsevät kunnolla käyttöön ja harjoituksissa voi kokea uusia oppimisen elämyksiä. Tunneilla jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan.  Aikuisten ryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti ilta-aikaan.

Aikuisryhmissä voi myös loistavasti viettää se aika, kun oma lapsi harjoittelee. Useimmat ryhmät ovat sekä naisille että miehille tarkoitettuja sekaryhmiä. Tunnin alussa lämmitellään ja kehitetään lihaskuntoa, jonka jälkeen harjoitellaan telineillä. Ohjaaja avustaa ja ohjaa liikkeissä. Suurin osa ryhmistä on sekaryhmiä, joissa voimistelee sekä miehiä että naisia.

Ryhmät

Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon. Alkeet- ryhmät sopivat aloitteleville ja lajiin vasta tutustuville aikuisille, jatko- ryhmät lajia jo harrastaneille aikuisille ja konkarit- ryhmät konkareille. Ryhmien toiminta muokataan osallistujien taitotason mukaisesti.

Aikuisten ryhmät harjoittelevat Tuulimäen telinesalissa, Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo sekä Vitikan salilla osoitteessa Vitikka 4, 02630 Espoo. Trampoliiniryhmät Mankkaalla, Sinikalliontie 1, Espoo.

Varusteet

Voimisteluasuksi sopivat tavalliset sisäurheiluvaatteet, kuten t-paita ja shortsit. Tossuja voi käyttää, jos haluaa. Harjoitellessa ei pidetä koruja tai kelloa ja pitkät hiukset laitetaan kiinni.

Harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut ovat omalla sivullaan. Harjoitusmaksun maksamiseen voi käyttää ePassia (ent. Sporttipassi) tai Smartum-seteleitä. Jäsenmaksu maksettava erikseen, ei passilla. Aikuisryhmään ilmoittautuneen henkilön kausimaksu sisältää omatoimiharjoittelun.

Vakuutus

Aikuisvoimistelijat ovat vakuutettuja ohjattujen harjoitusten aikana. Omatoimiharjoittelun osalta pitää olla oma vakuutus. Vahingon sattuessa pyydetään olemaan yhteydessä seuran toimistoon (toimisto at espoontelinetaiturit.fi).

Omatoimiharjoittelu

Seuran yli 16-vuotiaat jäsenet voivat harjoitella omatoimisesti Tuulimäessä ma-pe klo 20.00-21.30, la klo 15.00-16.30 ja su klo 17.00-18.00.

Omatoimiharjoittelun syyskausi alkaa 22.8.2017 ja loppuu 31.12.2017. Kevätkausi alkaa 2.1.2018 ja loppuu 15.6.2018.

Omatoimiharjoittelun kausimaksut ovat 2017-2018 seuraavat:

  • 95,00 EUR (+jäsenmaksu) aikuisryhmän ulkopuoliselle jäsenelle

Omatoimiharjoittelija harjoittelee itsenäisesti omalla vastuullaan eikä osallistu ryhmien harjoitteluun. Harjoitteluryhmillä on etuoikeus telineiden käyttöön, ja omatoimiharjoittelijoiden tulee noudattaa ohjaajien ja valmentajien ohjeita.

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.

Yhteydenotot

Aikuisten harrastetoiminnan koordinaattori:

Amanda Nieminen
+358 50 349 9566
lapset@espoontelinetaiturit.fi