Poikien harrastevoimistelu

Voimistelijat ovat tehneet loppukaudesta taitotasotestejä, jonka palautteen perusteella valitaan seuraavan kauden harjoitteluryhmän taso. Kortit on annettu pojille kotiinviemisiksi. Jos taitokortin kaikki liikkeet on hyväksytty ohjaajan nimikirjoituksella, voi voimistelija ilmoittautua seuraavan tason, oman iänmukaiseen ryhmään. Taitotasot ovat : alkeet, taso 1, taso 2 ja taso 3. Ohjaaja on voinut antaa myös oman suosituksen tasonoususta, vaikka kaikkia liikkeitä ei olisikaan tehty hyväksytysti. Muutaman viimeisen treenin ajan voimistelijat ovat harjoitelleet telinesarjoja, joita pääseekin esittelemään harrastekisoihin.

Harrastekisat pidetään PE 16.5 klo 17-19 Tuulimäessä.

Ilmoittautuminen jäsenrekisteriin on avattu. Tervetuloa kaikki yli 6v pojat. Tapahtuma on maksuton, mutta kisaajien ilmoittautuminen pakollinen.

Kisat käydään kolmessa ikäluokassa, 6-9v, 9-12v ja yli 12v. Taitotasojen mukaan ei ole jaottelua. Kisoihin tuleville pidetään vapaaehtoiset ylimääräiset harjoitukset Tuulimäen salilla MA 12.5 klo 19-20.30, joissa pääsee harjoittelemaan kisasarjat. Sarjat löytyvät myös ilmoittautumislomakkeelta.