Seuran syyskausi on alkanut. Kilpailumenestys on jatkunut nousujohteisesti ja Voimistelupäivillä nuori joukkueemme otti voiton  miesten joukkuekilpailussa. JunnuGym pistetilanne on päivitetty Voimistelupäivien jälkeen, tulokset. Olemme siis MTV:ssa Suomen ykkösseura! Aikuisten maajoukkueisiin kuuluu seurastamme yksi voimistelija, nuorten maajoukkueisiin kolme ja poikien maajoukkueisiin sekä valmennusrinkeihin neljä poikaa.

Olemme perustamassa kahta uutta pienten poikien ryhmää ja nykyisiä muokataan jonkin verran, jotta ryhmien taso ja kehitys olisivat kaikille optimaaliset. Useimpien ryhmien viikottaiset tuntimäärät lisääntyvät vastaten voimistelijoiden ikää ja urheilullista kehitysvaihetta.

Valmennuskaartiin tulee kaksi lisäystä; Aapo Stenfors palaa armeijasta ja ottaa kaksi ryhmää vastuulleen. Lisäksi Lina Kirmes aloittaa pienimpien poikien valmentamisen muutaman vuoden tauon jälkeen. Seura on näiden lisäksi neuvottelemassa yhden kk-palkkaisen valmentajan palkkaamisesta, aloituksen on kaavailtu olevan tammikuussa 2013.

EsTT on valittu mukaan Voimisteluliiton ProHuippuseura-prosessiin.
Projektityö alkaa elokuussa ja tulee vaikuttamaan tekemiseemme seuraavien kuukausien ja vuosien aikana. Tästä lisää sitten aikanaan.

Ryhmien harjoitusajat lähetetään sähköpostitse.
Vanhempainilta kaikille MTV kilparyhmille torstaina 30.8 klo 19 Tuulimäessä.