Haluaisitko nähdä eturivin seuran toimintaa salin ulkopuolellakin, ja osallistua seuran kehittämiseen pidemmällä tähtäimellä?  Tai haluatko olla valitsemassa, kuka näistä asioista päättää?
Tähän on erinomainen tilaisuus, kun EsTT:n hallitukseen valitaan uusia jäseniä torstaina 29.11.2012 olevassa syyskokouksessa.
Ehdolle voi asettua kuka tahansa yli 15-vuotias EsTT:n jäsen tai jäseneksi liittyvä

EsTT on valtakunnan eturivin voimisteluseuroja jossa sekä valmennus että hallinto ovat ammattilaisten käsissä. Seuraa johtaa hallitus, joka pitää kokouksiaan Tuulimäessä suurin piirtein kerran kuukaudessa. Parituntisissa kokouksissa käydään läpi viimeisimmät uutiset eri lajeista ja suunnitellaan seuran toimintaa.

Hallitus keskittyy pidemmän aikavälin asioiden suunnitteluun ja sen päätettäviä asioita ovat mm.  seuran strategia, merkittävästi seuran talouteen vaikuttavat asiat kuten uusien tilojen hankinta, vakituisen henkilöstön palkkaus, yhteistyö Svolin ja muiden liittojen kanssa sekä päätökset isompien tapahtumien, esimerkiksi Voimistelupäivien, järjestämisestä.

Vuonna 2012 hallituksen jäseniä ovat olleet Jarkko Lahtinen, Tapio Lampén, Mikko Pöysti, Elina Salmi, Eeva Saravuo, Teemu Suila, Ville Tarvo, Jari Vanhatalo sekä puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula.

Syyskokouksessa 2012 valitaan viisi
hallituksen jäsentä sekä kaksi varajäsentä.  Hallituksen jäsenten tulisi olla läsnä liki kaikissa kokouksissa, jotta kokoukset ovat päätösvaltaisia.

Lisätietoja hallitustyöskentelystä saa O-P Lintulalta (puheenjohtaja@espoontelinetaiturit.fi), EsTT:n säännöistä sekä tietenkin kaikilta hallituksen jäseniltä.