fbpx

Korona-ajan etätreenit

Etätreenit ja ideoita kotiharjoitteluun

Alkaako treenitauko riittämään? Täytyisikö päästä taas temppuilemaan, tekemään voimaa ja venyttelemään? Tässä teille ensimmäiset EsTT-jumpat kotioloihin treeni-ikävää helpottamaan!

Haastevideot 

Uusia haastevideoita voit bongata päivittäin EsTT:n instagramtilin tarinasta ja kaikki julkaistut videot löytyvät kohokohdista. Löytyykö kenties omankin ryhmän ohjaaja joltain videolta..?

Ota haaste vastaan ja tagaa #estthaaste omaan videoosi! Lisäämällä videoosi myös @espoontelinetaiturit voimme jakaa suorituksesi EsTT:n tarinassa ja voit myös itse haastaa muita tekemään sinun liikkeesi.

Instagram: espoontelinetaiturit

Videotreenit 

Salitreenin tuntumaa yksin tai yhdessä perheen kanssa! Ensimmäiset videotreenit on nyt julkaistu ja löytyvät nettisivuilta osoitteesta www.espoontelinetaiturit.fi/videotreenit. Ensimmäinen ja toinen videotreeni on suunnattu kaikille yli 10-vuotiaille voimistelijoille ja treeniä vetämässä ovat harrasteohjaajat ja TeamGymin edustusjoukkueessakin voimistelevat Anna-Mari ja Netta. Liitythän mukaan!

Live-videot

6.4. alkavalla viikolla päästään tekemään kotitreenejä telinevoimisteluohjaajien Inkan ja Annan vetäminä live-treenien muodossa! 

Live-treenit jatkuvat toistaiseksi joka viikko ja treenejä on kaksi viikossa, tiistaisin taso 1 ja torstaisin taso 2. Valitse sinulle sopivin tai osallistu vaikka molempiin! Treenit on suunniteltu sopiviksi kaikkien voimistelulajien harrastajille ja suunnattu tytöille. Treeniä varten tarvitset hieman tyhjää tilaa, seinän, korokkeen (sohva, penkki tai sänky) ja jumppamattoa tai muuta pehmustetta. 

Live-treenien aikataulu

Tiistaisin klo 17-17.40 taso 1 (alkaen 7.4.)

suositeltu telinevoimistelun pronssi- ja hopearyhmille, TeamGymin alkeet-, harraste- ja esivalmennusryhmille, akrobatiavoimistelun alkeet- ja alkeisjatkoryhmille sekä trampoliinivoimistelun tasoille 1-2

Torstaisin klo 17-17.40 taso 2 (alkaen 9.4.)

suositeltu telinevoimistelun kulta-, smaragdi- ja platinaryhmille, TeamGymin jatko-, taito- ja kilpaharrasteryhmille sekä trampoliinivoimistelun tasoille 3-4

Live-treenit järjestetään Zoomin kautta ja linkki jaetaan EsTT:n facebookissa ja instagramissa ennen treenin alkua. 

Ohjeet Zoomin käyttöön: 1. klikkaa linkkiä treeniin 2. klikkaa “join audio” saadaksesi äänet päälle 3. klikkaa itsesi mutelle, jotta ohjaajien äänet kuuluvat hyvin 4. voit laittaa oman kamerasi pois päältä jos haluat

Joillain laitteilla (ainakin applen) voi Zoomin kanssa olla ongelmia selaimen kautta, silloin kannattaa ladata Zoom-app ja kokeilla sen kautta!

Jaamme mahdollisesti live-treenejä myös myöhemmin katsottaviksi EsTT:n nettisivuille (www.espoontelinetaiturit.fi/videotreenit). 

Tulossa pian…

Myöhemmin julkaistaan myös nuoremmille suunnattuja perhevoimistelun videoita. Aikuisvoimistelijoille suunnattua materiaalia jaetaan myös nettisivuille mahdollisimman pian, ottakaa tekin sillä välin haastevideoiden haasteet vastaan, osallistukaa  videotreeneihin (varsinkin kuntopiiri ja venyttelyt ovat erittäin sopivia ikään ja taipuisuuteen katsomatta) ja näyttäkää somessa mallia nuorisolle!

Työstämme lisää harjoitusmateriaalia ja lisäämme videoita jatkuvasti, joten otathan meidän kanavat (instagram, youtube ja facebook) seurantaan.