Kevään ilmoittautuminen aukeaa 3.12.

Kevään ilmoittautuminen aukeaa 3.12.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on voimassa (ja maksuun velvoittava!) 14.1. alkavalla kevätkaudella. Jos haluat jatkaa samassa ryhmässä niin sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos haluat vaihtaa tai perua ryhmäsi niin muista aina perua Jäsenrekisterissä  se, mistä olet poistumassa. Pelkästään se, että ei tule tunneille ei riitä, useat voimistelijat ovat ilmoittautuneet useampaan ryhmään ja oletamme sinunkin tekevän niin, jollet peru vanhaa ryhmääsi.

Keväälle tulee uusia ryhmiä moniin lajeihin. Niihin ja syksyltä jatkuvien ryhmien vapaisiin paikkoihin voi ilmoittautua 3.12. klo 12 lähtien Jäsenrekisterissä. Ryhmät tulevat näkyviin hyvissä ajoin marraskuun puolella.

Syksyn ryhmät ovat näkyvissä 20.11. saakka minkä jälkeen ne poistetaan. Jos haluat tulla mukaan vielä ennen joulua niin kannattaa ilmoittautua tällä viikolla. Ensi viikon jälkeenkin voi tulla mukaan mutta ryhmiä tulee tiedustella toimistosta tai lajivastaavilta.

Terveisin,

seuran toimisto