Koulutusuutisia – EsTT kouluttaa nuoria lisenssikoulutuksen turvin

Koulutusuutisia – EsTT kouluttaa nuoria lisenssikoulutuksen turvin

EsTT on Suomen Voimisteluliiton Huippuseura ja omaamme koulutuslisenssin peruskoulutuksiin. Voimme kouluttaa
jäseniämme liiton virallisen järjestelmän mukaisesti aina Taso I:lle asti. Osa jaksoista toteutetaan yhteistyössä OVOn kanssa.

Kevään koulutukset ovat avoinna kaikille kiinnostuneille tänä vuonna 14v täyttäville ohjauksesta kiinnostuneille seuran jäsenille. Koulutus on ilmainen eikä se velvoita mihinkään, mutta antaa eväät toimia ensin apuohjaajana ja kasvattaa vastuuta kokemuksen ja myöhempien koulutusjaksojen jälkeen.

EsTT järjestää kolmatta vuotta peräkkäin keväisin kolme eri koulutusta joista uusi ohjaaja voi ponnistaa mukaan ohjaajaksi. Voimisteluohjaajan startti, voimistelukoulukoulutus ja monipuolista harjoittelua.

Vuosittain koulutamme näissä koulutuksissa noin 30 uutta ohjaajaa.