NTV kisakauden avaus oli kultainen 7-8.4.

NTV kisakauden avaus oli kultainen 7-8.4.

EsTT:n tytöt avasivat viime viikonloppuna kilpailukauden Fliku:n kevätkilpailuissa näyttävästi! Mitalisadetta riitti kerrakseen!  Espooseen tuli kultaa B-, C-, D, E-, F- ja 2-luokista! Lisäksi tytöt nappasivat kaksi hopeamitalia, neljä pronssia ja runsaasti telinekohtaisia mitaleita ja loistavia sijoituksia! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Seuraavaksi kilpaillaan tulevana viikonloppuna Voimisteluklubi Lohjan kevätkilpailuissa.

Kuvassa E-luokassa kilpailleet Sanni Ilmivalta (sijoitus neliottelussa 7. & Puomilla 3.), Minea Vuorisalo (sijoitus neliottelussa 1. & Nojapuilla 2., Permannolla 3.), Eevi Seppälä (sijoitus Nojapuilla 1.)

Kuvassa D-luokassa kilpailleet Pinja Martola (sijoitus 5.), Emilia Leskinen (sijoitus 2.), Siiri Moilanen (sijoitus 3.), Ella Widell (sijoitus 1.), Ekaterina Podoped(sijoitus 6.) ja Rebeca Morosan (sijoitus 8.)