EsTT hakee uusia hallituksen jäseniä

EsTT hakee uusia hallituksen jäseniä

Espoon Telinetaiturit ry hakee hallituksen jäseniä toimikaudeksi 2018-19.

EsTT on Espoon ja Suomen suurimpia urheiluseuroja (jäsenmäärä yli 2500). Liikutamme voimistelun avulla pääosin espoolaisia lapsia ja nuoria. Toimintaa on voimistelun erikoissaleilla Tapiolassa ja Mankkaalla sekä espoolaisilla kouluilla. Lisenssiurheilijoiden määrä on noin 320 ja heistä on nuorten ja aikuisten maajoukkueringeissä noin 25 urheilijaa. Valtaosa jäsenistämme liikkuu omaksi ilokseen eikä osallistu kilpailuihin. Tuomme leivän pöytään 17:lle valmentajalle ja ohjaajalle joiden lisäksi tuntiohjaajia ja -valmentajia on noin 80. Toimistossa on kokopäiväinen toimistosihteeri ja muutoinkin toiminta on ammattilaisten käsissä. Vuosibudjetti on noin 1,6M€ ja oma pääoma n. 300.000€.

Haemme hallitukseen seuran kasvustrategiaa tukevia liikunnan ystäviä. Omien lasten harrastaminen seurassa on toki etu mutta ei välttämättömyys. Toivomme asiantuntemusta joistain seuraavista aloista: Urheilulääketiede, kiinteistökehitys, HR, viestintä, palvelumuotoilu.

Seuran hallituksen jäsenten odotetaan osallistuvan kuukausittaisiin kokouksiin sekä kehityshankkeisiin omien vahvuuksien ja ajankäytön rajoissa. Operatiivisia vastuita tai rooleja ei seuran hallituksen jäsenillä ole. Kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan olemaan yhteydessä seuran puheenjohtajaan 31.11. mennessä.

Lisätietoa antavat
Puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula 0407358816 puheenjohtaja(at)espoontelinetaiturit.fi
Varapuheenjohtaja Antti Vuorikoski 0505065021 antti.vuorikoski(at)me.com