Kilpailukutsu TeamGym luokkakilpailut 29.10.2017

Kilpailukutsu TeamGym luokkakilpailut 29.10.2017

KILPAILUKUTSU

Espoon Telinetaiturit järjestää TeamGym-luokkakilpailut Espoossa Opinmäen koululla 29.10.2017.
AIKA JA PAIKKA 29.10.2017 Opinmäen koulu, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo

KILPAILUSARJAT JA ALUSTAVA AIKATAULU
TeamGymin kilpailuluokat startti- 6.lk, sekä Kilpaharrasteluokka. Halli avataan klo 8.00.
– Kilpaharraste: tuomaripalaveri klo 8.00, telinekokeilu klo 8.45, kilpailu klo. 9.15, palkintojen jako klo 9.45
– Starttiluokka-2.lk: tuomaripalaveri klo 8.50, telinekokeilu klo 10.00 kilpailu klo 11.20, palkintojen jako klo 12.45
– 3.lk: tuomaripalaveri 12.30, telinekokeilu klo 13.15, kilpailu klo 14.10, palkintojen jako klo 15.45
– 4.-6.lk: tuomaripalaveri ja telinekokeilu klo 16.15, kilpailu klo 17.45, palkintojen jako klo 19.45

JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tehdään Kisapalvelun kautta. Ilmoittautuminen aukea 2.10. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.10. Kilpailun osallistumismaksu 6-8 voimistelijan joukkueelta on 160€ ja yli 8 voimistelijan joukkueilta 200€/ joukkue. Kilpailumaksut laskutetaan seuroilta jälkikäteen.

PERUUTUKSET
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehtävistä peruutuksista perimme 50€ peruutusmaksun.

TUOMARIT
Kilpailun tuomarit tulee ilmoittaa tuomarivelvoitteen mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen kilpateamgym@espoontelinetaiturit.fi 8.10 mennessä. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi tuomarin nimi ja tuomarikortin taso. Puuttuvasta tuomarista sakotetaan 250€/ puuttuva tuomari. Tuomaripalaverit alkavat 1,5h ennen kilpailun alkua, ja ne Opinmäen koulun aulassa. Tuomareille tarjolla kahvia ja syötävää. Seurat vastaavat tuomareidensa matkoista ja mahdollisesta majoituksesta.
Kilpailujen ylituomareina toimivat Venla Aaltonen startti- 2.lk ja Kira Lindqvist 3.-6.lk.

LISENSSIT
Kaikilla kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi ja urheilutapaturmavakuutus. Myös tuomarit ja valmentajat tarvitsevat lisenssin. Varautukaa todistamaan lisenssin voimassaolo kilpailupaikalla.

ARVOSTELULOMAKKEET
Arvostelulomakkeet lähetetään PDF-muodossa osoitteeseen kilpateamgym@espoontelinetaiturit.fi su 15.10 mennessä. Lähetettävien tiedostojen nimestä tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: luokka_seura_joukkue (esim. 4.lk_EsTT_Exotic). Tarkistathan, että jokainen tariffi tulostuu yhdelle A4-kokoiselle paperille. Mikäli arvostelulomakkeisiin tehdään muutoksia sähköisen palautusajan jälkeen, tulee uudet lomakkeet toimittaa valmiiksi kopioituna ylituomarille viimeistään 2 tuntia ennen kilpailun alkua.

MUSIIKIT
Musiikit lähetetään mp3- muodossa osoitteeseen teamgym@espoontelinetaiturit.fi su 15.10 mennessä. Musiikkitiedostot tulee nimetä seuraavasti: luokka_seura_joukkue_teline (esim. 4.lk_EsTT_Exotic_Vapaaohjelma). Joukkueiden on hyvä varautua ongelmatilanteisiin ottamalla musiikit kisapaikalle myös esim. muistitikulla/ CD- levyllä.

TELINEET
Vapaaohjelma: Vapaaohjelma kilpaillaan 3.-6. luokissa 18×14 m rullamatoilla ja Startti- 2.luokissa 14×14 m rullamatoilla. Volttirata: Volttirata on 15 metriä pitkä LEG:in rata. Juoksuvauhdin pituus on 16 metriä. Trampetti: Juoksuvauhdin pituus on 25 metriä. Käytössä ovat Eurogym:in 36 –jousinen ja Doradon 36-jousinen trampetti. Starttiluokassa käytössä matalampi trampetti. Käytössä on yksi juoksurata, joten hyppyteline (Tarpan) siirretään kierrosten välissä järjestäjien toimesta.

TILAT
Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen pääovista. Kilpailukanslia sijaitsee Opinmäen koulun ala-aulassa, heti pääovien edessä. Lämmittely ja verryttely tapahtuvat pääosin kilpailusalissa, lämmittelylle erikseen varatulla alueella. Pukuhuoneet on nimetty joukkueittain. Kulkuväylät katsomoihin ja pukuhuoneisiin on merkitty opasteilla. Pukuhuoneisiin pääsy ensisijaisesti vain valmentajille ja voimistelijoille. Kisapaikalla on kahvio. Kahviossa maksaminen tapahtuu käteisellä.

RUOKAILUT
Ruokailumahdollisuudesta lähetetään erillinen infoviesti kisoihin ilmoittautuneille.

LISÄTIETOJA Kira Lindqvist: kilpateamgym@espoontelinetaiturit.fi

TERVETULOA ESPOOSEEN KILPAILEMAAN!