Nuoret tytöt ja pojat taituroivat SM-kisat menestyksekkäästi – Robert Kirmes pitelemätön

Nuoret tytöt ja pojat taituroivat SM-kisat menestyksekkäästi – Robert Kirmes pitelemätön

Telinevoimistelun SM-kisat olivat seuran nuorille menestyksekkäät. Pojat ottivat ensimmäisen kerran nykymuotoisena jaetun joukkuekullan 5-5-3 muodossa kilpaillussa kisassa. Hienoisena ennakkosuosikkina ollut Tampereen Sisu joutui taipumaan varsinkin Robertin tehdessä hurjaa jälkeä ottaen samalla 6-ottelun kullan. Joukkueen jäsenistä Isak Wargh (hevonen 2., nojapuut 3.) ja Robin Ablouh (hevonen 3.)  saivat kutsun maajoukkueeseen 20-21.5. käytäviin PM-kisoihin. Myös Joona Suila ja Otto Hannula ylsivät telinefinaaleihin. Robert Kirmes otti ottelukullan lisäksi telinemitalit nojapuilta (1.), permanto (2.), renkaat (3.), rekki (1.) hevonen (1.) ja hyppy (1.). Rekin finaalin alastulossa teki Robert harvinaisen kolmoisvoltin.

Tyttöjen kisa ei sujunut huonosti sekään vaikkakin ihan kirkkaimpaan kärkeen ei nyt ylletty. Koko kilpailua leimasi kaikkien seurojen voimistelijoiden osalta pieni jännitys mikä vei terää ennakkoasetelmien mukaisilta kärkivoimistelijoilta. 4-ottelussa ei saatu mitalia mutta viisi voimistelijaa kärkikymmenikköön kuitenkin. Enni Kettunen palasi mitalikantaan telinefinaaleissa (hopea hyppy ja permanto) ja matkaa PM-kisoihin maajoukkueen jäsenenä. Sara Loikas (nojapuut 3.) ja Lea Bernards (puomi 2.) nappasivat myös telinemitalit. Finaaleihin ylsivät myös Nilla Kaleva, Lilian Langenskiöld ja Ingrid Suominen.

SM2017 EsTT

EsTT MTV nuoret ja valmentajansa Dmytro Gorbachov

Robert Kirmes, 6-ottelun kultaa

SM2017 EsTT SM2017 EsTT SM2017 EsTT SM2017 EsTT