Kirmes miesten kunkku – joka telineeltä seuralle mitali

Kirmes miesten kunkku – joka telineeltä seuralle mitali

Joonas Kukkonen ottaa ensimmäisen SM mitalinsa

Seuran 6-ottelujen kultasarja jatkui. Oskar otti odotetusti kultaa pitäen Karhun Espoossa Heikki Nivan jälkeen. Virheet hevosella ja rekillä tiputtivat kokonaispisteitä mutta ero toiseksi tulleeseen seurakaveriin Miro Niemeen säilyi. Telinefinaaleissa nähtiin uusi mitalisti kun Joonas Kukkonen otti pronssia viimevuotisen kultamitalistien edestä. Emil Soravuo oli odotetusti mitaleilla hypyssä ja permannolla. Hieno saavutus kun näillä telineillä on Suomessa hyvä taso. Oskarin ottelukulta sai jatkoa nojapuilta hänen muiden telinefinaaliensa antaessa himmeämpiä mitaleita. Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus seura miehiltä.

SM2017 otteluiden voittajat Maija Leinonen STVK ja Oskar Kirmes EsTT

SM kisojen johtaja Teppo Kalaja MTV lajipäällikkö Jani Tanskanen ja NTV lajipäällikkö Satu Murtonen

Oskar Kirmes permannolla

Miro Niemi, ottelun hopeamitalisti

Emil Soravuo nojapuilla