Temppujumppa ja perheliikunta syksyllä 2015

Temppujumppa ja perheliikunta syksyllä 2015

1-6-vuotiaiden temppujumppa aikuisen kanssa

Torstaina klo 9.30-10.30

Ryhmä harjoittelee Mankkaan Voimistelusalissa, Sinikalliontie 1, 02630 Espoo

1-6-vuotiaiden temppujumppa on iloista jumppaa lapsille oman aikuisen kanssa. Temppujumpan tavoitteena on kehittää lasten liikekoordinaatiota, tasapainoa sekä oman kehon ja tilan hahmottamista voimistelullisin keinoin ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä.

Tunnin mittaisen harjoituksen aikana näitä taitoja harjoitetaan musiikin tahdissa oman aikuisen kanssa jumpaten. Jokaisella tunnilla on oma teema ja tunnin lopusta viimeiset 10-15 minuuttia on varattu lapsen ja aikuisen vapaaseen harjoitteluun. Mukaan tunnille lapsi sekä aikuinen tarvitsevat sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

4-6-vuotiaiden temppujumppa

Tiistaina klo 14-15, Mankkaan Voimistelusali
Keskiviikkona klo 18.15-19.15, Mankkaan Voimistelusali
Torstaina klo 17-18, Laurinlahden koulu

Temppujumppa on iloista jumppaa 4-6-vuotiaille pojille ja tytöille. Temppujumpan tavoitteena on kehittää lasten liikekoordinaatiota, tasapainoa, notkeutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä.

Tunnin mittaisen harjoituksen aikana näitä taitoja harjoitetaan eri telineillä ja trampoliinilla leikinomaisin keinoin. Tunnit alkavat yhteisellä reippaalla alkuverryttelyllä. Tämän jälkeen jakaannutaan pienempiin ryhmiin eri telineille ja temppuradoille.Lopuksi tehdään taas yhteinen loppuverryttely. Mukaan tunnille lapsi tarvitsee sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

Vauhtirata 1-6v. ja oma aikuinen

Keskiviikkona klo 10-11, Mankkaan Voimistelusali

Vauhtirata on ohjaajan rakentama alle kouluikäisille suunnattu rata, jossa vanhemmat voivat touhuta lasten kanssa vapaasti. Vauhtiratatoiminta ei ole ohjattua, mutta ohjaaja on paikalla opastamassa tarvittaessa. Valvontavastuu on huoltajilla. Vauhtiradan jälkeen voi oleskelutilaan jäädä nauttimaan omia eväitä klo 11-11.30.

UUTTA! Lauantain Jumpparalli, Mankkaan Voimistelusalissa (Sinikalliontie1, 02630 Espoo)

Klo 13.30-14.30 5-7v.
Klo 14.45-15.45 1-4v. aikuisen kanssa.

-tunnin kuvaus tulossa-

Ilmoittautumisohjeet

Varusteet

Vaatetuksena t-paita ja shortsit tai jumppapuku sekä paljaat varpaat. Mukaan myös juomapullo.

Harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut ovat omalla sivullaan.

Vakuutus

Seuran kaikki alle 19-vuotiaat harrastajat (1.1.2015 alkaen) ovat vakuutettuja Pohjolan ryhmätapaturmavakuutuksella.

Yhteydenotot

Perheliikunnan ja temppujumpan koordinaattori:

Ari-Pekka Taivassalo
+358 50 434 8482
jumppakoulu(a)espoontelinetaiturit.fi