Poikien PM kisat, kaksi kultaa EsTT:n Robert Kirmekselle

Poikien PM kisat, kaksi kultaa EsTT:n Robert Kirmekselle

Antti Palkola raportoi Islannista:

Islannin Reykjavikissa käytiin sunnuntaina poikien alle 15 vuotta Pohjoismaiset mestaruuskilpailut. Suomen joukkue saapui kilpailuun päivän myöhässä lentolakon vuoksi. Poikia ei tämä haitannut, vaan Suomen joukkue: Robert Kirmes, Tarmo Kanerva, Riku Oravasaari, Eeli Mikkola ja Joona Niemi ottivat joukkuekilpailussa komeasti hopeaa Norjan jälkeen. Kolmanneksi tuli Ruotsi. Suomen onnistumisprosenti oli kiitettävä 90%.

6-ottelussa Suomen Robert voitti hienosti ja Tarmo taisteli pronssi mitalin! Norjan Theodor oli hopealla.Permannolla sama kaksikko otti mitalit, Tarmo hopeaa ja Robert pronssia. Nojapuilla Robert otti kultaa päivän komeimmalla sarjalla.Robert täydensi hienoa päiväänsä vielä rekki hopealla.

Suomen valmennuskaksikko Antti ja Riku olivat päivään tyytyväisiä. Tuomarikolmikko Timo Nuotio, Jouni Suuronen ja Heimir Gunnarsson antoivat pisteitä myös tyylikkästi ja oikeudenmukaisesti!
Antti Palkola

Onnittelut hienoista saavutuksista PM-joukkueen voimistelijoille,valmentajille ja tuomareille!