EsTT:n Liikunnalliset kesäleirit 7-12-vuotiaille, elokuun leireillä on vapaita paikkoja.

EsTT:n Liikunnalliset kesäleirit 7-12-vuotiaille, elokuun leireillä on vapaita paikkoja.

Espoon Telinetaiturit ry. järjestää liikunnallisia kesäleirejä. (Nämä leirit eivät ole EsTT:n kilparyhmien leirejä)

Luvassa on erilaista temppuilua ja toimintaa Tuulimäen salilla sekä sen lähiympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. voimistelua, mailapelejä  ja erilaisia urheilulajeja. Jokaisella leiriviikolla tehdään myös päiväretki myöhemmin ilmoitettavaan kohteeseen.

Kesäleirien ajankohdat ja hinnat:

1. Leiri 2.-6.6.14, hinta 180 EUR / TÄYNNÄ
2. Leiri 9-13.6.14, hinta 180 EUR / TÄYNNÄ
3. Leiri 16-19.6.14, hinta 140 EUR (Juhannusviikko ma-to), / TÄYNNÄ
4. Leiri 28.7-1.8.14, hinta180 EUR, hyvin tilaa
5. Leiri 4.-8.8.14, hinta 180 EUR, hyvin tilaa

Mikäli osallistuu useammalle leirille, seuraavan leiriviikon hinta on 140 EUR (juhannusviikko 120 EUR).
Perhealennus saman perheen toiselle ja sitä seuraaville leiriläisille on 20 EUR / leiri.

Leirimaksu kattaa leiriohjelman lounasruokailun ja välipalan päivittäin sekä mahdolliset sisäänpääsymaksut. Lisäksi leiriläiset saavat EsTT:n pikkurepun ja buff-huivin. Leiripäivän pituus on klo 9-16. Ohjaajat ovat paikalla klo 8.30-16.30. Jokaiselle leirille otetaan vastaan 32 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leiriläiset ovat vakuutettuja seuran puolesta. Erityisruokavaliosta tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikka: Leiripäivät alkavat ja päättyvät Tuulimäen telinevoimistelusaliin Tapiolassa. Päivän aikana liikutaan Tuulimäessä sekä lähiseudulla.

Ohjaajat: Ohjaajina leireillä toimivat EsTT:ltä tutut ohjaajat.

Varusteet: Liikunnallinen asu ja oma juomapullo. Varusteista ilmoitetaan leiriläisille tarkemmin ennen leirin alkua lähetettävässä leirikirjeessä.

Ilmoittautuminen 7.4.14 klo 17 alkaen jäsenrekisteristä www.espoontelinetaiturit.fi sivun yläkulmasta ‘Jäsenrekisteri’  tai uudet jäsenet aloittavat ‘rekisteröinti’ kohdasta.

Sisäänkirjautumisen jälkeen vasemmalta palkista ‘ilmoittautuminen’ ja valikosta ‘EsTT liikuntaleirit 2013’  josta pääsee ilmoittautumislomakkeeseen.

Jos leiri on jo täynnä, otamme teihin sähköpostitse yhteyttä 2 päivän kuluessa. Leiriläisille lähetetään sähköpostitse leirikirje viikkoa ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova. Leirilaskut lähetetään sähköpostitse viikon sisällä ilmoittautumisesta.

Peruutusehdot: Paikan peruminen tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@espoontelinetaiturit.fi.
Peruutetusta paikasta perimme 50 EUR leirivalmistelukuluja. Jos leirin alkuun on alle kaksi viikkoa, peritään leirimaksu kokonaisuudessaan. Lääkärintodistusta vastaan palautetaan leirimaksu, lukuun ottamatta 50 EUR leirivalmistelukuluja.

Leirin peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai seurasta aiheutuneen muun syyn takia, palautetaan leirimaksu kokonaisuudessaan. Peruutuksesta ilmoitetaan osallistujille kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Lisätietoja leireistä leirit@espoontelinetaiturit.fi tai puh. 0503506100