Kutsu tyttöjen esikilparyhmän katselmukseen (2007–2009-syntyneet tytöt)

Kutsu tyttöjen esikilparyhmän katselmukseen (2007–2009-syntyneet tytöt)

KATSELMUS on tiistaina 13.5. Vesiputoustalolla klo 17.30–19.00

Katselmuksessa etsitään innostuneita tyttöjä, jo olemassa oleviin kilparyhmiin sekä uuteen syksyllä 2014 perustettavaan ryhmään. Ryhmät harjoittelevat iästä riippuen 2-3 kertaa viikossa 1,5h kerrallaan.

Katselmus muistuttaa voimisteluharjoituksia. Sen aikana kilpavalmentajat katsovat millaisia taitoja lapsilta löytyy; onko voimaa, notkeutta, koordinaatiokykyä ja ennen kaikkea päättäväisyyttä ja innostusta. Katselmuksesta valitut tytöt voivat vielä olla kilparyhmässä muutaman treenin mukana, jotta nähdään sopiiko voimistelija ryhmään.

Ilmoittautuminen katselmukseen 10.5.2014 mennessä jäsenrekisterissä. Katselmuksen hinta on 5 EUR ja se peritään kaikilta ilmoittautuneilta. Katselmukseen osallistuvien ei tarvitse olla EsTT:n jäsen, jäsenrekisteriin kirjautuminen tapahtuu kotisivun yläkulmasta. www.espoontelinetaiturit.fi > jäsenrekisteri.

Lisätietoja katselmuksesta voi tiedustella: kilpatytot@espoontelinetaiturit.fi