Akrobatiavoimistelijoita Tuulimäessä

Akrobatiavoimistelijoita Tuulimäessä

EsTT järjesti historiansa toiset akrobatiavoimistelukilpailut 26.4.2014 Tapiolan Tuulimäessa. Tällä kertaa saivat katsojat ja tuomarit nauttia kotimaisten voimistelijoiden upeiden esitysten lisäksi myös kansainvälisestä akrobatiavoimistelusta, kun espoolaisten ja tamperelaisten voimistelijoiden lisäksi  tallinnalaiset voimistelijat esittivät taidokkaita akro-ohjelmiaan kilpailuissa. Kilpailuluokat näissä kisoissa olivat 2. luokan parit, 3. luokan parit ja triot sekä Age Group 11-16 parit. EsTT:ta edusti mahtavasti kuusi voimistelijaa 2. ja 3. luokan pareissa.

Voimistelijoita oli kilpailuissa 32 ja katsojiakin oli paikalla runsaasti. Kaikki voimistelijat onnistuivat upeasti ja katsojille tuotiin nähtäväksi todella näyttäviä esityksiä. Myös voimistelijat seurasivat innostuineina toistensa onnistumisia ja tämä voimistelijoiden arvostus toisten tekemistä kohtaan teki kisatapahtumasta hienon kokemuksen myös katsojille.

Akrobatiavoimisteijoiden kisakausi jatkuu vielä ja seuraavaksi espoolaisilla voimistelijoilla on näytön paikka toukokuussa, jolloin kisapaikkana on Tallinna 24.5.-25.5.

Tulokset

Kuvia tulossa myöhemmin!