Merkkisuorituspäivä sunnuntaina 27.04.2014 Tuulimäen telinesalissa. Muistakaa ilmoittautua!

Merkkisuorituspäivä sunnuntaina 27.04.2014 Tuulimäen telinesalissa. Muistakaa ilmoittautua!

Merkkisuorituspäivä sunnuntaina 27.4.2014, Tuulimäen telinesalissa.

Huom. Tyttöjen telinevoimisteluryhmien harjoitukset on peruttu Merkkisuorituspäivänä.

PRONSSI
Pronssimerkkiliikkeitä suoritetaan klo 10-13.
Pronssiryhmissä voimistelevat tytöt suorittavat pronssimerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja viisi valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Kun voimistelija hallitsee kaikki tarvittavat 15 pronssitason liikkettä (suorittaa pronssimerkin), voi hän siirtyä hopea-ryhmään.

Klikkaa kuvasta SVOLIN pronssimerkkiin.

HOPEA
Hopeamerkkiliikkeitä suoritetaan klo 14-16.
Hopearyhmissä voimistelevat tytöt suorittavat hopeamerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja viisi valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Kun voimistelija hallitsee  kaikki tarvittavat 15 hopeatason liikkettä (suorittaa hopeamerkin), voi hän siirtyä kulta-ryhmään.

Klikkaa kuvasta SVOLIN hopeamerkkiin.

KULTA
Kultamerkkiliikkeitä suoritetaan klo 14-16.
Kultaryhmissä voimistelevat tytöt suorittavat kultamerkkiliikkeitä. Suoritettavia liikkeitä on 10 pakollista ja viisi valinnaista liikettä 10:stä vaihtoehdosta. Kun voimistelija hallitsee kaikki tarvittavat 15 kultatason liikkettä (suorittaa kultamerkin) hän voi siirtyä tavoittelemaan timanttimerkkiä.

Klikkaa kuvasta SVOLIN kultamerkkiin.

Ilmoittautuminen / AVAUTUU 15.4. klo 15
Voimistelijan ilmoittautuminen tulee tehdä 24.04.2014 mennessä jäsenrekisterin sivuilla kohdasta > ‘ilmoittautuminen’ valitsemalla voimistelijan nimellä ryhmän, johon on osallistumassa.

Jäsenrekisteriin pääset tästä tai sivun yläkulmasta. (Jos tunnukset ovat unohtuneet, ne voi tilata palvelun etusivulta tai info@espoontelinetaiturit.fi Älä rekisteröidy uudestaan.)

Pukeutuminen:
Kuten harjoituksissa; Hiukset kiinni, niin etteivät häiritse suoritusta.  Jumppapuku tai vartalon myötäinen T-paita/toppi
sekä shortsit tai vartalon myötäiset trikoohousut.

Merkkisuoritustapahtuma alkaa yhteisellä lämmittelyllä. Lämmittelyn jälkeen voimistelijat jaetaan aloituspisteille. Pisteeltä toiselle kiertäen voimistelijat suorittavat hallitsemiaan liikkeitä.

Voimistelijalla on kaksi suoritusmahdollisuutta per liike. Jos liike epäonnistuu tai sitä ei vielä hyväksytä kahden yrityksen jälkeen, niin voimistelija voi suorittaa liikkeen seuraavana merkkisuorituspäivänä syksyllä 2014.

Voimistelija tulee suorittamaan ne liikkeet, jotka hän osaa. Suoritettavia liikkeitä voi olla vain yksi tai useampia. Kaikkien 15 merkkiin tarvittavien liikkeiden hallitsemiseen voi mennä useampikin kausi.

Arvostelu tulee olemaan vaativaa, voimistelijoilta edellytetään siistejä ja hallittuja suorituksia.

Kun kaikki 10 pakollista ja viisi valinnaista liikettä on suoritettu,  voimistelija saa oman liikesuorituskortin mukaansa. Jos voimistelija ei vielä tällä kertaa saa suoritetuksi merkkiä, hänen suorituskorttinsa annetaan seuralle talteen seuraavia suorituskertoja varten.

Kunkin suoritusjakson lopuksi kaikki saavat osallistumispalkinnon. Lisäksi oman merkkisuorituksensa kaikki 15 liikettä läpäisseet voimistelijat palkitaan.

Usein kysytyt kysymykset merkkisuorituspäivästä, vastauksia

Lisätietoja: tytot@espoontelinetaiturit.fi tai 050-3506100

Tervetuloa mukaan!

Tutustu SVOLIN NTV:n luokkakilpailujärjestelmään, linkki.