EsTT:n kisaviikonloppu 29.-30.3.14! Trampoliinivoimistelun luokkakilpailut Vanttilassa, NTV ja MTV kilpalinjan luokkakilpailut sekä NTV maajoukkuelinjan luokkakilpailu Tuulimäessä.

EsTT:n kisaviikonloppu 29.-30.3.14! Trampoliinivoimistelun luokkakilpailut Vanttilassa, NTV ja MTV kilpalinjan luokkakilpailut sekä NTV maajoukkuelinjan luokkakilpailu Tuulimäessä.

Viime viikonloppuna EsTT ry järjesti sekä trampoliinivoimistelun luokkakilpailun 29.3.14 että NTV ja MTV telinevoimistelun luokkakilpailut ja myös NTV maajoukkuelinjan luokkakilpailun 29.-30.3.14. Voimistelijoita osallistui kisoihin yhteensä n. 450,  18 seurasta ympäri Suomea .

Kilpailuissa nähtiin ja koettiin upeita suorituksia! Onnittelut kilpailijoille ja valmentajille! Kiitos tuomareille, tulospalvelulle, yleisölle, vanhemmille ja talkoolaisille onnistuneesta kisaviikonlopusta!

Kaikkien kilpailujen tulokset löytyvät kotisivuilta:

http://www.espoontelinetaiturit.fi/lisapalvelut/tulokset/